ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися чемпіон і призери сезону 2017 (ФОТО)

ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися чемпіон і призери сезону 2017 (ФОТО)
"Ротор" - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2017
  • Турнір з міні-футбол серед команд Хмельницького завершився.
  • У захопливих матчах визначилися усі призери й переможці в індивідуальних номінаціях.
  • У фіналі "Ротор" взяв реванш у "Фахівця" і став чемпіоном.

ВСІМ Бізнес-ліга 2017 завершилася трьома матчами сьогодні, 24 червня. У першому розіграли втішний кубок. Після цього «Воля» і «ЕкоАльт-Адрія» боролися за третє місце. У найбільш очікуваному матчі сезону зустрілися «Фахівець» і «Ротор».

Фінал втішного кубку

Відео дня

Інтерпродсервіс – Дантист – 5:5 (по пенальті 2:1)

Голи: Троян (8, 11, 18), Самолига (9), Гарбар (17) – Романюк (1), Мельник (20 -з пенальті, 21), Стефанишин (24), Кубряк (29)

Попередження: Панькевич (20)

Матч за втішний кубок став найрезультативнішим сьогодні. Вже в першій атаці «Дантист» відкрив рахунок після красивого удару Романюка. Номінальних господарів це розлютило і вони досить швидко вийшли вперед. Нестримний Троян і компанія просто розривали захист суперника. «Дантист» лише на останній хвилині першого тайму зміг відповісти на п’ять голів «Інтерпродсервіса».

У другому таймі більше атакував «Дантист». І свого завдання мінімум команда досягла й у неймовірному стилі змогла відігратися. Все визначалося в серії пенальті. З восьми ударів на двох суперники реалізували лише три. Стільки ж ударів прийшлося в каркас воріт. Влучнішими виявилися гравці «Інтерпродсервісу», які стали володарями втішного кубку.

Більше ФОТО

MVP – Максим Троян (Інтерпродсервіс)

Матч за 3 місце

Воля – ЕкоАльт-Адрія – 4:1

Голи: Штолько (6), Альміз (12), Токарчук (24), Леонов (30) – Лис (19)

У матчі за третє місце вдаліше розпочала «Воля». На старті вона провела декілька стрімких атак. Одна з них завершилася точним ударом Штолька. Досить швидко Альміз подвоїв рахунок, який дозволив «Волі» грати більш розкутіше. Команда дещо захопилася атакою і не встигла за Лисом, який перед самим відпочинком скоротив відставання.

У другому таймі чемпіон минулого року не дозволив супернику грати першим номером і спокійно довела гру до логічного завершення. Голи Токарчука і Леонова лише закріпили перевагу «Волі». «ЕкоАльт-Адрія» як не старалася, та відігратися так і не змогла.

Більше ФОТО

MVP – Богдан Токарчук (Воля)

Фінал

Ротор – Фахівець – 4:1

Голи: Красножон (22), Слободян (28), Гайдашевський (33, 38) – Олянчук (10)

Головний матч турніру, попри рахунок, виправдав очікування вболівальників. У першому таймі перевагою володів «Фахівець». Гравці в білому створили досить багато моментів і мали забивати значно більше, ніж один гол. Олянчук ефектно п’яткою переправив дальній пас від партнера повз Рудого.

У другому таймі малюнок гри змінився. Більше вже атакував «Ротор». Більш досвідчена команда не була такою марнотратною і реалізувала свої моменти. Коли рахунок став 3:1 на користь «салатових», «Фахівець» пішов відіграватися із п’ятим польовим. Ніякого результату це не дало. Натомість «Ротор» міг забивати не раз в пусті ворота. Вдалося зробити це лише Гайдашевському, який і встановив підсумковий рахунок – 4:1. «РОТОР» - ЧЕМПІОН ВСІМ БІЗНЕС-ЛІГИ 2017 РОКУ!!!

Більше ФОТО

MVP - Руслан Кострицький (Ротор)

Після фінального матчу відбулося нагородження призерів турніру і переможців в індивідуальних номінаціях.

Володар втішного кубку – «Інтерпродсервіс»

Кращий воротар – Борис Рудий (Ротор)

Кращий бомбардир – Андрій Дашкевич (Раково-Сіті)

Кращий гравець – Віталій Лис (ЕкоАльт-Адрія)

Третє місце – «Воля»

Друге місце – «Фахівець»

ЧЕМПІОН – «РОТОР»

Вітаємо усіх призерів й учасників турніру. Восьмий сезон ВСІМ Бізнес-ліги звершено. Ми уже готуємося до наступного розіграшу й працюємо над тим, аби зробити турнір кращим для Вас. До нових зустрічей.


Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                  Партнер                                                

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up