ВСІМ Бізнес-ліга: визначилась вісімка кращих команд турніру

ВСІМ Бізнес-ліга: визначилась вісімка кращих команд турніру
Олександр Вінницький парирував удар з пенальті і вивів "Престиж-Авто" до чвертьфіналу.
  • Завершилися усі матчі 1/8 фіналі турніру з міні-футболу серед команд Хмельницького.
  • Сформувалися усі пари чвертьфіналу. Половина команд покидає сезон.
  • Окрасою дня стало «екологічне» дербі.

ВСІМ Бізнес-ліга-2017 виходить на фініш. В суботу й неділю, 3-4 червня, були зіграні матчі 1/8 фіналу. У деяких боротьби практично не вийшло. Та більшість ігор були сповнені боротьби й інтриги. Далі буде ще цікавіше.

Патрульна поліція – Дантист – 1:4

Відео дня

Голи: Ящук (32), Одаренко (33, авто гол) – Терещенко (20), Кубрак (28), Кукурудза (34)

Попередження: - : Кукурудза(32)

Більше ФОТО.

Перший матч дня, незважаючи на підсумковий рахунок, вийшов досить цікавим. Весь перший тайм «Дантист» невпинно атакував ворота суперника й ніяк не міг забити. Неперевершений сьогодні Слівінський витягував усе, що летіло у ворота. Навіть десятиметровий парирував.

Безсилим був воротар «Патрульної поліції» після удару Терещенка на останній секунді першого тайму. Після відпочинку «Дантист» дотиснув опонента й зміг втілити перевагу на полі в рахунку.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Вадим Слівінський (Патрульна поліція), Андрій Розуман (Дантист)

MVP – Вадим Слівінський (Патрульна поліція)

Голкіпер «Патрульної поліції» провів класний матч. Хоч його команда програла і вилетіла з турніру, він зробив усе, що міг. Рахунок міг бути і більшим, якби не впевнені дії воротаря поліцейських.

Престиж-Авто – Алея взуття – 2:1

Голи: Лисий (24), Сабадаш К (27) – Рибак (25)

Попередження: Сабадаш К : -

Більше ФОТО.

У першому таймі «Алея взуття» діяла другим номером і грала на контратаках. «Престиж-Авто» міг пропускати не раз, якби суперника не підводила точність. Натомість автомобілісти безрезультатно билися об надійний захист «Алеї взуття».

Номінальні господарі відкрили рахунок після класного голу Лисого. Та вже за хвилину мусили починати з центра поля. Ще дві хвилини і «Престиж-Авто» знову попереду.

Зрівняти рахунок і перевести гру в серію пенальті мав Рибак. Та він не реалізував пенальті на останній хвилині матчу. Далі йде «Престиж-Авто». «Алея взуття», показавши свою кращу гру на турнірі, припиняє боротьбу.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Андрій Рибак (Алея взуття), Олександр Вінницький (Престиж-Авто)

MVP - Олександр Вінницький (Престиж-Авто)

І в другом матчі кращим став голкіпер. Вінницький не раз рятував команду в грі. Та чи не головний його сейв – пенальті. Саме цей епізод став ключовим в матчі і вивів «Престиж-Авто» в чвертьфінал.

ЕкоАльт – ЕкоАльт-Адрія – 4:5

Голи: Михайлов (11), Величко (29), Мокрота (32, 34) – Франков (12), Яворський (23, 38), Панасюк (30), Лис (39)

Більше ФОТО.

Дербі «ЕкоАльтів» видалось на славу. Команди потішили глядачів результативною грою із футбольними гойдалками. Суперники по черзі виходили вперед і забивали красиві м’ячі. Найбільший подив вболівальників викликав гол від воротаря «ЕкоАльту». Величко запустив м’яч зі свої половини й зміг перекинути голкіпера «Адрії».

Найбільш цікавою і драматичною була остання десятихвилинка. Номінальні гості вели в рахунку, але пропустили двічі після ударів Мокроти. Переможний рахунок господарі втримували до останніх хвилин. Та не змогли зіграти навіть внічию.  Вирішальний гол дивовижним ударом головою забив Лис – 5:4 і далі йде «ЕкоАльт-Адрія». «Екологічне» дербі вдалося.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Віталій Лис (ЕкоАльт-Адрія), Олександр Мокрота (ЕкоАльт)

MVP – Андрій Яворський (ЕкоАльт-Адрія)

Постійна націленість на ворота виділяла Яворського серед інших гравців. Результатом його активності стали два голи. Останній з них став переломним у матчі (4:4). Також гравець встигав продуктивно діяти не лише попереду. Він часто підстраховував партнерів в захисті.

Інтерпродсервіс – МобіФренд - 5:0

Голи: Первєєв Є. (12), Гарбар (26), Первєєв В. (30), Троян (35), Віхренко (37)

Попередження: Первєєв Є. (18) - Вакух (35)

Більше ФОТО.

Початок матчу краще вдався номінальним гостям. Та вони не змогли втілити свою ігрову перевагу бодай в один гол. Натомість суперник зміг скористатися одним із небагатьох шансів і пішов на відпочинок з мінімальною перевагою в рахунку.

В другом таймі частіше атакував «Інтерпродсервіс» Після голів Владислава Первєєва в Максима Гарбара «МобіФренд» пішов всіма силами відіграватися й був покараний суперником на контратаках – 5:0 і далі йде «Інтрепродсервіс».

Кращі гравці матчу на думку суперника: Дмитро Вакух (МобіФренд), Максим Гарбар (Інтерпродсервіс)

MVP – Євген Первєєв (Інтерпродсервіс)

Євген Первєєв більшість ігрового часу звично проводить у захисті. Він рідко підключається до атак команди. Та саме йому вдалося відкрити рахунок в матчі й допомогти партнерам заграти впевненіше. Він не раз зупиняв атаки суперника й саме його гра дозволила «Інтерпродсервісу» виграти з нулем.

Раково-Сіті – Воля – 4:6

Голи: Дашкевич (19, 26, 37), Рубцов (37) – Стець (9, 15), Дуда (17, 25), Задерейко (28), Альміз (39)

Попередження: Ковальов (7), Гурман (17) – Дуда (18)

Більше ФОТО.

Завершальна гра 1/8 фіналу стала найбільш результативною. У першому таймі завдяки активності Стеця вперед вийшла «Воля». Лише перед перервою Дашкевич скоротив відставання в рахунку.

В другому таймі «Раково-Сіті» додало в швидкості й змусило суперника помилятися. Та «Воля», користуючись вільними зонами, не давала опоненту наздогнати себе в рахунку. Лише за три хвилини до фінального свистка два поспіль голи «Раково-Сіті» змусило добряче понервувати діючого чемпіона турніру. Остаточно інтригу в матчі вбив гол Альміза – 6:4 і далі йде «Воля». Симпатична в ігровому плані команда з Ракового покидає турнір.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Андрій Стець (Воля), Сергій Гурман (Раково-Сіті) 

MVP - Андрій Стець

Андрій Стець був найбільш активним у своїй команді. Його два голи в першому таймі фактично задали тон грі і вирішили долю матчу. 20-ий номер чемпіона минулого року встигав на всіх ділянках поля відпрацювати за себе й за партнерів.

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                                                         Партнер

:

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up