ВСІМ Бізнес-ліга: «Дантист» рятується від поразки і важка перемога «Ротора»

ВСІМ Бізнес-ліга: «Дантист» рятується від поразки і важка перемога «Ротора»
  • Розпочався третій тур традиційного турніру з міні-футболу.
  • В чемпіонаті арбітри показали чотири червоні картки й усі гравцям «Лунтіка».
  • Вперше на турнірі один матч так і не було зіграно.

ВСІМ Бізнес-ліга 2017-триває. В турнірі завершується груповий етап, в якому половина команд зіграла усі свої матчі. У трьох матчах суботи глядачі побачили 15 голів. Одна гра не відбулася. «Гранд» через кадрові проблеми вирішив не виходити на поле. Команда пообіцяла компенсувати це якісною грою в 1/8 проти одного із фаворитів турніру «Фахівця».

Дантист – БЗЛ Поділля – 2:2

Відео дня

Голи: Кукурудза (38), Розуман (40) – Ісхаков (7, 12)

Попередження: Романюк (35) - Малюта (26)

Центральний матч дня. Дантист і БЗЛ Поділля визначали переможця групи. Після першого тайму номінальні гості вели 2:0 і повністю перегравали суперника. Дантист зміг зібратися й переламати хід гри. При цьому команда проявила неабиякий характер. Обидва голи вона забила на останніх хвилинах.

Кращі гравці в складі суперника: Євгеній Кукурудза (Дантист), Вадим Сьомін (БЗЛ Поділля)

MVP – Андрій Розуман (Дантист)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

- Перший тайм ми провалили. Гра просто не клеїлася. Потім зібралися , забігали й змогли відігратися. Та для першого місця цього не вистачило, - каже капітан «Дантиста» Євгеній Кукурудза.

- Нам просто не вистачило фізичних сил. Перший тайм зіграли добре й вже повірили в перемогу. Думали, що втримаємо результат. Та не виграли, але здобули перше місце в групі, - каже гравець «БЗЛ Поділля» Вадим Сьомін.

Престиж-Авто – Лунтік – 2:6

Голи: Чернов (13, 21) – Ліщук (11, 15, 18), Рижук (16), Петриченко (20), Пушкар (25)

Попередження: Сабадаш К (10) – Заболотний (8), Шуляк (10)

Вилучення: Шуляк (22, друге попередження)

Переможець групи зустрічався із аутсайдером. Достроково здобуте перше місце зіграло злий жарт із «Престиж-Авто». Команда не віднайшла протидії по-спортивному агресивним гравцям «Лунтіка». Переможець матчу знову не зміг дограти у повному складі до фінального свистка. У команди вже чотири влучення в турнірі.

Кращі гравці на думку суперника: Котснятин Сабадаш (Престиж-Авто), Іван Ліщук (Лунтік)

MVP – Іван Ліщук (Лунтік)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

- Фізично нам було сьогодні простіше. Перші тури ми грали після суботніх матчів й не встигали відновитися. І склад сьогодні був оптимальним. Показали свою гру і перемогли, - каже капітан «Лунтіка» Сергій Заболотний.

- Нам сьогодні результат був не такий важливий. Вийшли пограти в своє задоволення й поберегти сили перед наступним матчем. Тому й такий результат, - каже капітан «Престиж-Авто» Микола Сабадаш.

Інтерпродсервіс – Гранд - +:-

Гранд через кадрові проблеми не зміг зібрати повний склад на матч і вирішив не виходити на поле. Представник команди затвердив, що в 1/8 вони дадуть справжній бій і спробують вибити з турніру одного з фаворитів. Гранд зіграє проти Фахівця.

Ротор – ЕкоАльт-Адрія – 2:1

Голи: Камінський (11) – Гончар (13), Миронюк (25, автогол)

Попередження: Лис (38)

У цьому матчі визначалися 2 і 3 місця в групі. Перемогу, хоча й досить непросту, здобув більш досвідчений Ротор. Долю матчу вирішив прикрий авто гол гравця ЕкоАльт-Адрії Миронюка. Відзначимо також, що головні ролі сьогодні грали голкіпери, які парирували досить багато непростих ударів.  Тепер команди очікуватимуть на своїх суперників. Вони зустрінуться з кимось із пари Rexoft-ЕкоАльт, які гратимуть завтра.

Кращі гравці на думку суперника: Валерій Алексійчук (Ротор), Ігор Коник (ЕкоАльт-Адрія)

MVP – Борис Рудий (Ротор)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

-Ми не реалізували свої моменти в першому таймі і почався в нас якийсь сумбур. А суперник досить організований. Тому було дещо важко, - каже капітан «Ротора» Олександр Крутяков.

-- Була рівна гра. Ми своїм моенти не забили й пропустили дещо нелогічний гол. Тому й програли, - каже представник «ЕкоАльт-Адрії» Олег Рогульський.

Читайте також: 

Завтра, 28 травня, завершиться груповий етап:

  • 14:00 – МобіФренд - Фахівець
  • 14:50 – Раково-Сіті - Патрульна Поліція
  • 15:40 – ЕкоАльт - Rexoft
  • 16:30 – Воля - Алея взуття

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                                                         Партнер

:

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up