В Україні жити більш небезпечно, ніж у Білорусі та Молдові (КАРТА)

В Україні жити більш небезпечно, ніж у Білорусі та Молдові (КАРТА)
Щорічний Глобальний індекс миру, складений Інститутом економіки та миру, у 2014 році показав зростання насильства у світі.

Дослідження охопило 162 країн, у яких мешкає 99,6% населення світу. Рейтинг складали на основі військових витрат нації, її відносин з сусідніми країнами і відсотку населення, що знаходиться у в'язницях.

Рівень миру в Україні низький – 141 місце з 162 країн. Подібна ситуація в Чаді, Кот-д’Івуарі, Єгипті, Індії. У Мексиці, наприклад, більш безпечно – 149 позиція у рейтингу.

Відео дня

Як видно з карти, рівень миру в країнах коливається від дуже високого до дуже низького. До останньої категорії потрапила Росія – вона займає 152 місце, поруч з Нігерією і Північною Кореєю.

Найбільш мирні країни-сусіди України – Словаччина (19), Угорщина (21 місце), Польща (23 місце), Румунія (35 місце), Молдова (71 місце). У цих державах рівень миру високий. Білорусь має середній показник по рівню миру – 92 місце.

Найбільш мирні країни

1. Ісландія 
2. Данія 
3. Австрія 
4. Нова Зеландія 
5. Швейцарія 
6. Фінляндія 
7. Канада 
8. Японія 
9. Бельгія 
10. Норвегія

Найменш мирні країни

1. Сирія 
2. Афганістан 
3. Південний Судан 
4. Ірак 
5. Сомалі 
6. Судан 
7. Центральна Африканська Республіка 
8. Демократична Республіка Конго 
9. Пакистан 
10. Північна Корея

 

Коментарі (4)
  • Квартальна

    Отож бо, самим на себе треба спочатку звернути увагу.
  • zed

    Станем мы лучше, добрее, умнее и у нас будет хорошо.
  • Рашпіль

    "Зробимо Україну небезпечною." В.Янукович
  • PAL

    Везде хорошо, где нас нет.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up