ТОП-25. Усова Альона Ігорівна, директор Хмельницької філії ТОВ «АЛЛО»

ТОП-25. Усова Альона Ігорівна, директор Хмельницької філії ТОВ «АЛЛО»
Усова Альона Ігорівна. 30.05.1981. Освіта- вища юридична.

2003-2004 спеціаліст правового відділу Хмельницького міського управління юстиції

2004-2007 заступник начальника відділу моніторинга застав УкрСиббанку

2007 – директор Хмельницької філії ТОВ «АЛЛО»

Відео дня
style="text-align: justify;"> Незаміжня

Дітей немає.

2  Успішною? А що таке успіх? Для кожного успіх це різні поняття. Дякувати Богу я маю дві  ноги, дві руки,  маю можливість бачити та чути світ навколо себее, в мене є моя сім»я, друзі,  улюблена робота, доброзичливий колектив,. Це моє життям… мій  успіх.

Успіх досягається? Досягти можна якоїсь мети, а успіх – це характер, сила волі та робота над помилками. Дуже багато дає саме «стати на граблі», а не обійти їх, тому що завдяки помилкам ви  отримуєте безцінний досвід.

4 Намагаюсь змінити своє «сьогодні», адже те що ми маємо сьогодні, це результат того, що ми робили вчора.

5 Перш за все, це цінність кожного працівника в команді, а далі як  в цитаті Єкзюпері «Якщо ти хочеш збудувати корабель, не потрібно збирати людей, та розказувати їм про матеріали для нього, та види робіт, потрібно лише заразити їх мрією побачити безкрайнє море». Так і в житті, не треба відноситись до роботи як до чогось складного, а потрібно її просто любити.

6 Так звичайно, я завжди намагаюсь контролювати баланс «робота-відпочинок». Як не дивно, але це відсутність роботи))

7 Пізнання. Не знаю, чи можна назвати це хобі, але це пізнання світу через подорожі, книжки, цікаві спілкування.

8 Не прагнути бути успішною, а почувати себе вже  успішною. Адже кожна жінка досягла успіху в своїй сфері. Хтось готує найсмачніші млинці, а хтось співає найлагіднішу колискову для своєї дитини, це все моменти щастя, мистецтво бути жінкою. А якщо ти вже щаслива, то навіщо бігати за  примарним успіхом. Живи своїм життям.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up