ТОП -25. Воробель Галина Миколаївна Директор Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи № 33

ТОП -25. Воробель Галина Миколаївна  Директор Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи № 33
Воробель Галина Миколаївна Директор Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи № 33 Моє педагогічне кредо – слова видатного педагога Василя Сухомлинського «Життя переконує, що учень – дзеркало вчителя» .
  1. Народилася в 1957 році в сімї колгоспників. В 10 років втратила слух і була переведена в Камянець – Подільську спецшколу для слабочуючих дітей. Закінчила аспірантуру Національної Академії педагогічних наук де здобула вчене звання кандидата педагогічних наук. За досягнення успіхів у навчання та вихованні підростаючого покоління було присвоєно звання «Заслужений працівник освіти України». Трудовий стаж 30 років, на посаді Голови Хмельницької обласної організації УТОГ – 8 років, Центр по роботі з дітьми – 6 років; на посаді директора школи – 14 років. Одружена, маю 2 доньки.
  2. Я нечуюча людина всього досягла сама при наполегливій праці, хотілось доказати, що нечуючі можуть стати успішними, чого і навчаю своїх вихованців. При підтримці міської влади та міського управління освіти відкрила перший і єдиний заклад в Україні для дітей з порушенням слуху, який є загальноосвітнім закладом а не інтернатом. Вранці мої учні біжать до школи, ввечері не хочуть повертатися додому. Найперше – любити дитину. Люблю дітей, не стою над ними а поруч, не повчаю, а дослухаюся до них. Наші випускники навчаються у престижних вузах України, хіба це не успіх?

 

  1. Я поставила перед собою мету і до неї йшла багато років, через невдачі і успіхи. Я сама за гороскопом телець (вперта). Якщо вирішила чогось добитися у житті намагалась йти до цілі.

 

  1. Завжди намагаюсь йти в ногу із часом, цікавлюсь новими підходами у навчанні і вихованні дітей, приймаю участь у різних заходах, конференціях, обласного та республіканського рівня. Працюю над саморозвитком. Розробляю та опановою нові методики, пишу наукові статті, навчальні програми. Докладаю максимум зусиль, щоб діти з порушенням слуху знайшли своє місце у соціумі і не відчували себе зайвими у суспільстві.

 

Відео дня
l>
  • Школа для дітей, а не діти для школи. У нас чудовий колектив, команда однодумців, кожен може вільно висловлювати думку. Я прагну, щоб був здоровий мікроклімат в колективі, люди йшли на роботу і повертались додому в гарному настрої. Якщо є проблеми спішу вирішити, допомогти підтримати морально та матеріально.
  • Відпочиваю коли пишу наукові статті, програми. Люблю активний відпочинок на природі, особливо на дачі.
  • Робота для мене – це і доля, і розвага, і хобі. Це все моє життя.
  • Мати надійний тил вдома і на роботі, підтримку рідних, колег по роботі. Не боятися труднощів, дати виклик долі. Хто стукає тому і відкривають
  •  

    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Хмельницького за сьогодні
    20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
    keyboard_arrow_up