ТОП - 25. Ковбасюк Ірина. Директор туристичної компанії ТОВ «Колумб-ВІП»

ТОП - 25. Ковбасюк Ірина. Директор туристичної компанії ТОВ «Колумб-ВІП»
Дата народження- 05.10.1987 .Освіта- повна, вища.

1. Бігорафічна довідка про себе:

* Вінницький університет ім. М.Коцюбинського, викладач англійської мови та зарубіжної літетатури.

* Київський інститут туризму, менеджер з туризму.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Трудова діяльність-

* з 2007р. менеджер з туризму туристочної агенції «Агентство мандрів «ЯНКО» м. Вінниця

* з 2009р. директор туристочної компанії ТОВ «Колумб-ВІП» м.Хмельницький

Сімейний стан- не одружена

Діти- немає

2. У чому вважаєте себе успішною:

Успіх – це реалізація своїх цілей та потенційних можливостей. Ще з дитинство а я прагла займатися улюбленою справою, бути незалежною та самостійною, багато подорожувати. Як на мене успіх це відчуття задоволення від життя, здоровя, сімя, друзі, оточення, фінанси, робота, це вміння смакувати кожною даною Богом хвилиною, це гармонія.

3. Як вам вдалося досягнути успіху:

Я вважающо успіх конкретної людини визначається іі характером, здібностями та рівнем інтелекту. Але запорукою мого успіху скоріш за все є наполегливість. Я проходила через смуги невдач, труднощів та бажання опустити руки. Але змогла подолати відчай і наполегливо працювала над своїм проєктом, в успіх якого вірила. Головне знати чого хочеш від життя і йти своїм шляхом, мати ясність намірів та доводити спаву до кінця.

4. Що ви робите для того, аби залишатися успішною:

Успіху можуть досягнути багато людей, але щоб підтримувати стан успішності потрібно мати пристрасть до своєї справи і любов до життя.

5. Яким чином вам вдається формувати гарну команду, тобто свій колектив:

Я вважаю, що ідеальний колектив це колектив який захоплений своєю роботою, команда що прагне до спільної для всіх мети і вміє цієї мети досягати. В мене саме такий колектив, що складається з професіоналів захоплених своєю справою. Практика показує, що співробітники яким подобається робота, показують набагато кращі результати, ніж ті, хто ходить на роботу тільки за зарплатою.

Також досить важливим є хороші стосунки в середині колективу. У компанії «Колумб-ВІП» переважає гарний настрій, спиятлива атмосфера та бажання підтримати один одного.

6. Чи вистачає у вас часу для відпочинку? Якщо так, то що допомогає вам відпочити:

Сфера мої роботи і є відпочинок. Зважаючи на те, що ми живемо в скаженому ритмі сучасних міст, де практичто весь час проводимо у задушливих офісах, не можу бути такого, щоб за весь рік ми не заслужили елементарної поїздки на море, похід в гори чи занутиритися з аквалангом, і залишити на дні моря всі свої

проблеми. Часу для відпочинку звичайно не вистачає, але його потрібно знаходити. Постійне інтернсивне робоче навантаження перевантажує психіку, тому допомогою у відпочинку може бути звичайна прогулянка вулицями міста, похід у СПА-салон, або романтична подорож.

7. Чи маєте ви хоббі? Якщо так, що це:

Як кажуть: «Найкраща робота – це високооплачуване хоббі.» Я з гордістю можу сказати що моїм улюбленим хоббі і є моя робота. Але поміж основного я ще займаюсь декоративно-прикладним мистецтвом.

8. Що ви можете порадити жінкам, які прагнуть бути успішними:

Будьте впевненими у собі та наполегливими. Довіряйти своїм інстинктам і прислухайтеся, що говорить серце. Якщо ви зробили помилку, не сприймайте її як причину для сумнівів у майбутньому, але тарктуйте її як досвід, без якого ваше життя було менш усвідомленим. Дотримуйтесь абсолютно позитивного мислення і ніколи не здавайтесь.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up