Фінал проекту "ТОП - 25 Успішних жінок Хмельницького" !

Фінал проекту "ТОП - 25 Успішних жінок Хмельницького" !
У ТОП-25 найуспішніших жінок Хмельницького – співачки, спортсменки та бізнес-вумен


Під час церемонії нагородження переможниць конкурсу від  Медіа-холдінгу «ВСІМ» представниці прекрасної статі, яких хмельничани визнали кращими, не приховували емоцій. Вони отримали заслужені нагороди, насолодилися шоу-програмою та навіть вчилися східних танців

Відео дня
style="text-align: justify;">



- Кожна представниця прекрасної статі може відкрити власну справу, при цьому залишаючись жінкою, у якої є чоловік, двоє-троє дітей та безліч обов’язків. Ті, хто тільки розпочинає шлях до мети, але робить це успішно, отримує стимул досягати більших висот. Для хмельничанок, які вже мають певний статус, це важливо, оскільки вони раді визнанню. Для тих, хто спостерігає за конкурсом, це важливо, оскільки вони бачать, чого можна досягти. Тому користь проекту «ТОП-25 успішних жінок міста Хмельницького» очевидна, - каже керівник відділу зв’язків з громадськістю ділового тижневика «ВСІМ» Олена Зиза.
Проект «ТОП-25 успішних жінок міста Хмельницького» вже вдруге організовує і проводить  Медіа-холдінг «ВСІМ». У ньому взяли участь керівники установ, організацій, власниці та керівники підприємств, спортсменки, танцюристки, музиканти, співачки, які прославляють наше місто. Інформацію про претенденток публікували на сайті vsim.ua.
Рейтинг 25-ти найуспішніших жінок склали за допомогою оцінок компетентного журі з п’яти авторитетних чоловіків у нашому місті та sms-голосування хмельничан.

Отже, ТОП – 25 успішних жінок Хмельницького:


Ірина Бєлікова, директор філії «Хмельницький-молоко» ПрАТ Тернопільський молокозавод (ТМ Молокія)
Вікторія Українець, ведуча та режисер святкових подій
Лідія Романчук, власниця спортивно-танцювального центру «Любім»
Юлія Яковюк, керівник і хореограф танцювального центру «Інтісар»
Тетяна Лундишева, керуючий філією АТ "Укрексімбанк" у м. Хмельницькому
Наталія Карван, власниця приватної поліклініки «Малятко Плюс»
Ірина Мерлені, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби
Тетяна Дрозд, власниця школи східного танцю «Фаїза»
Тетяна Ісламова, власниця салону «Імперія хутра»
Ольга Вінник, власниця студії візажу та стилю «Makeup Secret»
Марина Маліновська, громадський діяч
Галина Воробель, директор Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи № 33
Наталія Нікітіна, директор центру Євмінова у Хмельницькому та Хмельницькій області Ольга Гарапенчук, президент ГО «Кiнно-спортивний клуб «Тамерлан»
Майя Оніщук, скрипалька
Інна Глега, підполковник міліції, начальник центру зв‘язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області
Наталя Тарашевська, модельєр
Ірина Ковбасюк, директор туристичної компанії ТОВ «Колумб-ВІП»
Марина Бех, легкоатлетка
Лілія Майорова, власниця авторської студії
Міла Нітіч, співачка
Альона Усова, директор Хмельницької філії ТОВ «АЛЛО»
Ніна Гончарук, народна майстриня
Неллі Павлова, художниця
Марія Ясіновська, солістка Хмельницької обласної філармонії та Органного залу


Церемонія нагородження відбулася напередодні свята всіх жінок 8 Березня у нічному клубі «Токіо».


Урочисту частину відкрила директор Медіа-холдінгу «ВСІМ» Юлія Кондратюк.
- Нам приємно радіти вашим успіхам, милуватися вами, милуватися вашою красою. Бажаю вам нових досягнень, нових звершень, щастя, кохання, і нехай всі ваші мрії збуваються, - з такими словами вона звернулася до присутніх.


Після цього ведучий почав називати переможниць та розповідати про досягнення кожної з них. За келихом шампанського дами аплодували кожній конкурсантці.


- Я вдячна організаторам, мені дуже приємно отримати цю нагороду. Я щаслива. Мене надихає життя, - каже художниця Неллі Павлова.


- Я займаюся улюбленою справою, і вона не може бути неуспішною. Як казав хтось із знаменитостей – знайди заняття по душі, і тобі ніколи не доведеться працювати, - каже президент кінно-спортивного клубу «Тамерлан» Ольга Гарапенчук.


- Мені приємно вже вдруге знаходитися у топі поряд з такими чудовими та знаними жінками. Дуже приємно, що за мрією кожної слідкують. Нас цінують і підтримують, - каже скрипалька Майя Оніщук.


- Мені дуже приємно отримати цю нагороду. Я вважаю, що для того, щоб досягти успіху, потрібно рухатися вперед, вірити у себе та робити те, що тобі подобається, робити це постійно, - каже власниця студії візажу та стилю «Makeup Secret»  Ольга Вінник.


- Я дуже вдячна своїм друзям, які мене підтримали і подали у якості номінантки у рейтингу «ТОП-25 успішних жінок міста». Це було для мене несподіванкою, - каже підполковник міліції Інна Глега.


Аби перетворити церемонію на справжнє свято і подарувати заряд позитивних емоцій, танцювали діти з гурту «Dream Kids» та запальні дівчата шоу-балета «Chiсago».

Справжній шквал оплесків викликав майстер-клас від власниці школи східного танцю «Фаїза» Тетяни Дрозд. Номінантки вчилися азам танцю живота.  


Артист Андрій Клименко заспівав жінкам пісень про кохання, а бармен Єгор Рудзінський продемонстрував неймовірні трюки під час бармен-шоу.

Гарний настрій дарувала скрипалька Майя Оніщук

 

Далі без коментарів




Медіа-холдінг «ВСІМ» і надалі проводитиме акцію «ТОП-25 успішних жінок міста Хмельницького», аби нагороджувати найуспішніших та стимулювати до нових звершень і досягнень всіх жінок.


Олена СТОЙКО, 067-859-97-54

Партнери проекту:

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up