Життєва позиція: Народний депутат Сергій Лабазюк привітав з Великоднем мешканців геріатричних центрів 188 округу

Життєва позиція: Народний депутат Сергій Лабазюк привітав з Великоднем мешканців геріатричних центрів 188 округу

Великдень – одне з найочікуваніших та найрадісніших  християнських свят.  Це символ вічного життя, перемоги добра над злом та віри у краще майбутнє.  З давніх давен Христове Воскресіння відзначали у сімейному колі.  Вважалось, що  саме  це свято зміцнює  та об’єднує  родину.  Проте сьогодні багато тих, хто в силу життєвих обставин зустрічають старість у самоті. Чи не усі вони стали мешканцями ТЕР-центрів.

«Ми не хвилюємося за завтрашній день, тут за нами доглядають. У нас в ТЕР-центрі є усе необхідне, як для життя так і для гарного проведення вільного часу», - зазначає Анна Третьякова, мешканка Хмельницького геріатричного пансіонату.

Жінка додає, дбають і про традиції та духовне наповнення - нещодавно тут з’явилася капличка, де усі охочі можуть залишитися на одинці з Богом. Директор пансіонату Іван Моцний, каже тут усім 118 мешканцям намагаються приділити увагу.

Не один рік напередодні великодніх свят сюди приходять помічники народного депутата Сергія Лабазюка, котрі усім дарують Великодні куличі. Таким чином, кажуть намагаються якомога більше приділити увагу тим, кому вона необхідна.

«Ми щороку приходимо сюди, аби вручити паски для жителів центру. Це в першу чергу засвідчення нашої поваги до людей старшого покоління», - зазначив помічник народного депутата Сергія Лабазюка Сергій Ковальчук.

Представники народного депутата відвідали спеціалізовані установи не лише міста Хмельницького, а й Хмельницького району. Там за декілька днів традиційної акції роздали більше 130 кулечів.

«Сьогодні ми приїхали у Райківці, аби відвідати тутешній реабілітаційний центр та подарувати дітям пасочки, адже саме вони найбільше чекають цього свята та подарунків», - сказав помічник парламентаря Віктор Тащук.

Найбільше на Великдень чекають діти і у Волочиському районі. Вихованці Волочиського центру підтримки та соціальної адаптації дітей інвалідів готуються до свята та розмальовують писанки. Вони як ніхто інший потребують сторонньої опіки. Директор центру зазначає, вже багато років, з батьківською любов’ю турбується про них народний депутат Сергій Лабазюк.

«Ще з 2011 року Сергій Петрович та його фонд постійно надають нам підтримку як у будні так і під час свят. Традицією стали і відвідини нашого закладу напередодні Великодніх свят. Звичайно це приємно як нам так і дітям», - сказала Лариса Гуцул, директор центру надання соціальних послуг Волочиської місткої ОТГ.

Загалом за час проведення акції, помічники народного депутата побували у кожному подібному закладі, який функціонує та території 188 округу, та роздали там понад 600 пасок.

«Ми не забуваємо наші традиційні акції і напередодні Великих християнських свят, ми намагаємося приділити більше уваги, тим людям, котрі у силу життєвих обставин залишилися сам на сам з проблемами. Такими заходами ми доводимо їм, що вони не забуті», - зазначив під час вручення Великодніх куличів, помічник народного депутата Сергія Лабазюка Володимир Петрук. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up