Життєва позиція: Народний депутат Сергій Лабазюк привітав комунальників із професійним святом

Життєва позиція: Народний депутат Сергій Лабазюк привітав комунальників із професійним святом

19 березня, в Україні відзначили день працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. 

Привітали тих, хто дбає про благоустрій міст, сіл  та селищ  і  ОТГ Хмельницького та Волочиського районів. Вже за традицією до вітань долучився і народний депутат України Сергій Лабазюк, представники якого відвідали кожен захід, що відбувся на 188 окрузі.

«Завдяки вашій праці, ми маємо охайні вулиці, безперебійне постачання комунальних благ.  Ми дякуємо кожному за вашу відданість та роботу, які проводите на доручених вам територіях», - зазначив під час урочистостей у Волочиській ОТГ, помічник народного депутата Сергія Лабазюка  Володимир Петрук.

Окрім слів привітань, від імені народного депутата були вручені подяки та цінні подарунки. Загалом лише у Волочиському районі, у Наркевичській, Війтовецькій та Волочиській міській ОТГ від парламентаря було нагороджено 20 комунальників.

Помічники народного депутата, не оминули увагою  підприємства  ЖКГ і у Хмельницькому районі та у обласному центрі. Тут вручили коштовні сертифікати на потреби підприємств та  необхідну техніку.

«Ми розуміємо наскільки вагому нішу несуть комунальні підприємства  як у районах так і у містах, адже на сьогодні неможливо уявити свого життя без світла чи води. Часто праця комунальника є невдячною, але  такі свята, як це  нагадують нам про важливість вашої роботи», - сказав, під час урочистостей у Богданівцях, Хмельницького району, помічник парламентаря Леонід Гуцалюк. 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up