Хмельничани розсварилися через кадрові призначення(ВІДЕО)

Хмельничани  розсварилися  через кадрові призначення(ВІДЕО)
Не встигли призначити нового голову Хмельницької облдержадміністрації, як його уже не сприйняли деякі хмельничани. Це були люди з різних хмельницьких середовищ, які наголосили, що їхню думку проігнорували, бо на посаді голови ОДА хотіли б бачити іншу людину. Вони вважають, що новопризначені посадовці мають бути передусім професіоналами, людьми моральними, а не політиками.

Думки щодо новопризначеного голови облдержадміністрації Леоніда Пруса на хмельницькому Майдані розділилися. Деякі «вішають» новому губернаторові  судимість із якою він не має права обіймати посади в органах державної влади, інші ж просять дати  час, аби той показав, на що здатен.  

Детальніше на відео.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

Не до вподоби новий губернатор і представникам Самооборони. Координатор Хмельницької  обласної Самооборони Микола Бондар, який сьогодні прийшов на засідання Ради Майдан, заявив, що громада не підтримує жодну політичну силу. Зокрема, є претензії і до Пруса.  


- Сьогодні привозили людей, які є «ударівцями» , які сидять на зарплаті  зі всієї області, - каже Микола Бондар. -  Але вони не розуміють того призначення, як і ми. Більше того, якби та людина хотіла працювати , то вона б мала за тих два тижні, поки йдуть ці обговорення,  об’їхати всі райони, поспілкуватися з людьми і дати якісь конкретні обіцянки . Не обіцянки-цяцяньки. .. Я твереза людина і  розумію, що мають бути домовленості між партійцями, але   95% людей, які знаходилися на майдані, не підтримували ні одну політичну силу. Ми це дослідження робили самі, це доказано і не один політик не міг нам заперечити це . Партії мають право дати нам найманого працівника, якого ми будемо контролювати, який має бути професіоналом. А якщо цього не відбувається, то ми будемо гнати його разом з партією.  Нехай би Бог не доводив до того, щоб ми були по різні сторони барикад . 

Коментарі (10)
  • Anonymous

    простые люди, у которых есть судимости не могут рассчитывать ни на какую государственную поддержку. это ФАКТ. людей, которые поднялись против зека, не спрашивая, над ними снова назначают зека. ой как не хочется подниматься на новый майдан, но видно придется
  • Anonymous

    Новопризначенець влади і партійців Прус тікає з охороною чисельністю 6 чоловік. "Ні обіцянок ні пробачень" як у пісні. "Развод" народу політиканами. Колуарні домовленості.Квоти."Молодець" кричать члени партії удар звезені з усієї області.Людям-які воювали за волю кричать "ганьба і тітушка". Зміна обличь а не системи. З людьми ніхто і не радився. Майдан за кандидатуру не проголосував. Жодних зобов’язань перед громадою на себе Прус і не думав брати і вимоги громади не вислухав. Замість того аби оббивати пороги у Києві і вирішувати питання призначення_ мав би проїхатись по області і отримати погодження Подолян. Майдан проводить слідство щодо інформації про судимість ставленика презедентського."Припливли"-зеки знову повертаються.
  • Anonymous

    я нічого проти немаю новопризначеного, нехай працює-пройде час побачимо, можливо саме він приведе до розквіту нашого краю...цікавить просто те, що нещодавно на майдані представляли Лєськова.....
  • Anonymous

    Дай бог, якщо на Буковині (не володію ситуацією там) люди "майдановим" шляхом вирішили щось позитивне. Але, чесно кажу, не вірю. Тому що це антинауково. Охлократія (влада "толпи") ніколи в світі не приводила до позитивних наслідків. Вчіть історію - наслідком охлократії завжди була поява диктатури, ще більш жорстокої і свавільної, ніж була до цього (Леніна і Сталіна - після революції 17-го року, Наполеона - після Великої Французької революції, Кромвеля - після революції ХVІІ-го сторіччя в Британіїї, Маодзедуна, Гітлєра та Т.П.). Наслідком охлократії завжди була ще поява олігархів. Вчіть історію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up