Новини компаній: IT Академія від stfalcon.com відсвяткувала першу річницю

Новини компаній:  IT Академія від stfalcon.com відсвяткувала першу річницю

За рік своєї активної діяльності IT-академія випустила 80 спеціалістів. Близько третини випускників влаштувались на роботу тестувальниками та Front end, iOS розробниками. Зараз триває набір на трьохмісячні курси у IT Академії від stfalcon.com.

Ще у квітні 2016 року у засновника IT-компанії stfalcon.com Степана Танасійчука виникла ідея відкрити власну академію, де фахівці у програмуванні будуть навчати початківців. Тоді і запустили пілотний проект, у якому провели трьохмісячні курси з мови програмування Swift для розробки додатків на мобільній платформі iOS. Половині випускників вдалось працевлаштуватися після навчання. Через це і вирішили запустити IT Академію на постійній основі.

«Повноцінно функціонувати IT Академія почала саме з 9 вересня минулого року. Тоді у нас пройшла перша лекція. Ми можемо навчити мові програмування, мобільній розробці, Front end розробці, тестуванню програмного забезпечення, проектному менеджменту. Нещодавно додали інтернет-маркетинг. Вартість курсів на місяць від 1600 до 2500 гривень» - розповідає керівник IT Академії від stfalcon.com Катерина Стесенко.

8 вересня напередодні Дня народження IT Академії засновники запросили викладачів, студентів та всіх бажаючих на святкування. Директор IT-компанії stfalcon.com Степан Танасійчук розповів про ринок інформаційних технологій у Хмельницькому. А викладачі освітнього проекту Микола Зарічнюк та Олексій Ковбасюк пояснили, чим цікаве програмування та проектний менеджмент. Випускники IT Академії Андрій Ляшок та Світлана Болгар поділились своїми історіями успіху.

«Після навчання в IT-академії я вирішила змінити рід діяльності та пішла працювати у stfalcon.com тестувальником програмного забезпечення. Я маю кращі перспективи збільшення заробітку, ніж у попередній сфері. Раніше працювала керівником інтернет-магазину і колл-центру. В IT варто йти, бо ця сфера завойовує ринок зараз» - каже випускниця Світлана Болгар.

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up