Новини компаній: А ми розібрались, що таке LowCost Таксі

Новини компаній: А ми розібрались, що таке LowCost Таксі

Досить часто користуюсь таксі. Але вересень підкинув неприємну новину ­– таксі у Хмельницькому подорожчало. Сів в машину і вже «капнуло» 22 гривні. А ще 5 гривень за кожний кілометр поїздки.

В умовах тотального подорожчання товарів та послуг почув рекламу LowCost Таксі: «вигідна пропозиція», «не платіть зайві кошти». Серед багатьох служб з’явилась ще одна? Задав собі за мету з’ясувати, що це за «фрукт»?

Вирішив залучити до дослідження знайомих та дізнатись їх враження. Результати представлю тут.

Питання 1. Посадка LowCost – 5 грн, інші служби – 22 грн. Чому така різниця?

Відверто скажу – важко сказати. В інеті знайшов відповідь, що клієнт не платить за використання додаткових, так званих передплачених послуг, наприклад за подачу авто, використання багажного відділення, тощо. Можливо це правда, може ні, але мені, як клієнту, така позиція влаштовує цілком. Але як зясувалось, у LowCost все ж є одна передплачена послуга - перший кілометр включено в посадку. В результаті посадка+один кілометр в LowCost - 12 гривень. В інших службах 27 гривень. Різниця більше, чим в 100%

Питання 2. Коли варто використовувати LowCost?

Для відповіді на це питання розробив порівняльну таблицю:

Відстань поїздки

1 км.

2 км.

3 км.

4 км.

5 км.

6 км.

7 км.

LowCost

12 грн.

19 грн.

26 грн.

33 грн.

40 грн.

47 грн.

54 грн.

Інші служби

27 грн.

32 грн.

37 грн.

42 грн.

47 грн.

52 грн.

57 грн.

Перевага LowCost

- 15

- 13

- 11

- 9

- 7

-5

- 3

Який висновок можна зробити? Чим коротша поїздка ­– тим вигідніше. Раніше ніколи не користувався таксі на короткі поїздки. А зараз в цьому є сенс. Ціна в межах кілометра на трьох осіб як в маршрутці.

Питання 3. Чи завжди можна скористатись службою LowCost?

Деколи буває, що оператор  повідомляє, що дуже багато замовлень і вільних автомобілів немає. Звісно, прикро таке чути. Але я розумію, що дешевого багато бути не може. Правда вихід знайшов. Запускаю мобільний додаток та вмикаю функцію автоперехоплення і очікую коли звільниться авто. Був навіть такий випадок, коли на залізничному вокзалі при включеній функції автоперехоплення бачу під’їжджає авто та з нього виходять пасажири і в цей момент це авто мені призначається. Водій не встиг навіть закрити багажник від попередніх клієнтів, як я вже поклав туди свою сумку. Відверто кажучи був вражений роботою системи.

Інший випадок, коли авто немає, а їхати  треба терміново. Завжди можна скористатись послугою оплати подачі авто із сусіднього району, крім того обрати те авто яке тобі подобається. В клієнтському додатку чітко написана відстань та вартість, тобто повністю зрозуміло за що і скільки я повинен доплатити.

Загальний підсумок.

Пропозиція дуже цікава. Аналогів в Хмельницькому немає. Попри деяку незручність з відсутністю авто, тарифи дуже приємні. Особливо рекомендую мобільний додаток «LowCost Таксі Хмельницький» для android та iOS.

На правах реклами.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up