Привокзальну площу Хмельницького “причепурять” за 2,1 мільйони гривень

Привокзальну площу Хмельницького “причепурять” за 2,1 мільйони гривень
Хмельницьке міське управління житлово-комунального господарства 5 травня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ “Хмельницьке БМУ-69" на капітальний ремонт зони відпочинку Привокзальної площі від вулиці Проскурівської до вулиці Шевченка.

Загальна вартість робіт становить 2,1 мільйони гривень, повідомляється у “Віснику державних закупівель".

Як зазначено у документації конкурсних торгів, для процедури закупівлі протягом 123 календарних днів підрядник повинен зірвати асфальт та покрити тротуарною плиткою, відремонтувати каналізацію та фонтани, відремонтувати зовнішню мережу освітлення. Також на площу посадять по 1250 незабудок та тюльпанів, 100 зимових айстр і 5 хост – декоративних рослин.

Єдиним конкурентом на тендері виступила хмельницька приватна виробничо-камерційна фірма «Будкомп», яка запропонувала ціну вищу на 5,4%. Розмір внеску до статутного фонду становить нуль гривень.

Відео дня
> Нагадаємо, у серпні 2013 року на черговій сесії міської ради на реконструкцію привокзальної площі депутати виділили 1,8 мільйони гривень. Проектом передбачено розширити на три метри проїзну частину на ділянці від вулиці Шевченка до Проскурівської (залізничного вокзалу) у бік зони відпочинку та очікування потягів. Відповідно до умов ДАІ, заплановано перенести на відстань приблизно 50 метрів вперед (у напрямку руху в бік мікрорайону Ракове) зупинку громадського транспорту, влаштувати заїзну кишеню, і, відповідно, перенести пішохідний перехід.

Також планом передбачено реконструювати фонтани. Значну увагу буде приділено озелененню території. Так, заплановано упорядкувати газони, досадити нові кущі, дерева та квітники. Також на площі встановлять 15 декоративних ліхтарів, 4 вуличних світильники, нові урни для сміття та лавочки. Старе асфальтне покриття зони відпочинку буде замінено на якісну тротуарну плитку. Загальна площа території ремонту – 7,5 тисячі квадратних метрів. Роботи з капітального ремонту та благоустрою території привокзальної площі комунальники планують розпочати тоді, коли визначиться підрядник робіт.

Коментарі (15)
  • Anonymous

    А чому немає жодного слова про горезвісну платну стоянку?
  • Anonymous

    Мне одному кажелься что в сложившийся ситуации ремонт привокзальной плошеди несовсем актуален?
  • Anonymous

    погождусь! гнати в шию маргіналів. гнати в шию бариг.
  • Anonymous

    Я колись писав в Укрзалізницю. Вони відповіли в стилі: на 20_ рік "було стільки зроблен"о, а "там стільки потрачено", "відремонтований дах"....короче, шановні не бачити нам капітальної реставрації ще мінімум років 10. А з цими подіями в країні, то й тим більше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up