На Майдані у Києві вбито двох вчителів із Старокостянтинова та Шепетівки

На Майдані у Києві вбито двох вчителів із Старокостянтинова та Шепетівки
Сьогодні на вулиці Інститутській у Києві убито двох свободівців з Хмельниччини.

Загинув голова Старокостянтинівської міської організації Бондарчук Сергій Михайлович (1961 р. н.). Він був учителем фізики місцевої гімназії. Як повідомила кореспонденду "ВСІМ" учениця гімназії, це величезна втрата для гімназії та для Хмельниччини, адже вчителі були надзвичайними людьми.

Також убито Миколу Дзявульського (1958 р.н.). Він був учителем географії і біології. Близько 9 години ранку 20 лютого 2014 року, біля палацу "Жовтневий" у місті Києві зупинилось його серце прострелене снайпером. Микола Степанович брав активну участь у житті міста: обирався депутатом міської ради 1994-1998 років, очолював Спілку підприємців Шепетівщини 2002-2005 років, довгий час працював на викладацькій роботі вчителем георграфії шепетівської школи-ліцею, останній час був помічником народного депутата від ВО "Свобода" Ігоря Сабія.

Редакція "ВСІМ" приносить співчуття рідним і близьким загиблих.

Відео дня
>

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Те шо ви незделали,вони прагнули кращого життя для нашої країни,для нас.СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!
  • Anonymous

    Вічна пам"ять
  • Anonymous

    Уж учителям то что там делать....?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up