«Тут гарно, чисто і багато людей», - як виглядає Хмельницький очима дітей

«Тут гарно, чисто і багато людей», - як виглядає Хмельницький очима дітей
  • Який він, Хмельницький очима дітей?
  • Ми запитали у школярів, чим їм подобається своє місто.
  • Відвертостями малеча поділилась з журналістами vsim.ua.

 

Хто скаже правду, як не діти. До Дня міста ми вирішили поцікавитись у школярів – за що вони люблять Хмельницький і що в рідному місті їм найбільше подобається. Для цього завітали в гості до учнів перших і других класів хмельницької СЗОШ №6. Дітвора вразила щирістю і безпосередністю. Всі, як один, назвали місто чистим і гарним. Що ж найбільше подобається, запитували журналісти vsim.ua.

Артем Дубінін (6 років): 

Відео дня

- Я тут народився. Тепер місто мені подобається тому, що Хмельницький - гарний.

 

Ваня Міхеєв (6 років):

- Я переїхав на Хотовицького. Там є майданчик дуже близько, я люблю бігати. Хлопці іноді грають у футбол, то я граю з ними. Ще за будинком багато місця, щоб кататись на велосипеді. Наше місто гарне. Подобається мені воно тим, що мені дуже недалеко їхати до бабусі. Вона в мене у Віньківцях живе, їхати за півтори-дві години.

Олександра Литвин (6 років):

- Я люблю місто тому, що в Хмельницькому дуже багато річок, а я дуже люблю річки, і поля, і села…Я люблю природу. А Хмельницький – гарне і квітуче місто, за що я його і люблю.

Аня Швець (6 років):

- Я Хмельницький люблю, бо в ньому дуже багато парків, а я там люблю гуляти з батьками і з друзями. В ньому дуже багато квітів. Наше місто гарніше за інші міста. 

Настя Фурман (7 років):

- Хмельницький – затишний і в ньому дуже гарно. І в Хмельницькому мені зручно. Найбільше мені подобаються парки. Там можна з батьками погуляти і посміятись. 

Антон Вишневський (7 років):

- Наше місто дуже гарне. В ньому дуже багато парків і ще є річка. Ще я знаю, що 23 в нас День міста. Я буду святкувати з мамою, татом і бабусею. 

Данило Якушко (7 років):

- Я люблю Хмельницький за те, що він красивий, в ньому дуже багато парків і він чистий. Мені подобається парк Чекмана, подобається ходити біля пам’ятників. Я б ніколи-ніколи не переїхав в інше місто, бо наше – найкраще. 

Вероніка Попович (7 років):

- Я люблю своє місто за те, що там багато гарних місць. Наприклад, гарні парки, чисті вулиці. Я вважаю, що наше місто – чисте місто. В нас протікає Південний Буг, а в інших містах не протікає ця річка. Ну може в деяких є. Ще люблю за те, що в ньому є така гарна школа.  В нас вчителька, уроки, багато запитань, мені це подобається.

Ліза Горох (8 років):

- Люблю Хмельницький за те, що тут є багато різноманітних вулиць, парків, будинків. Ще тут протікає річка, яка називається Дніпро...Ой, Південний Буг. Місто дуже красиве, дуже чисте, тут дуже багато людей. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up