З якими піснями виступатимуть у півфіналі учасники "Євробачення-2017"

З якими піснями виступатимуть у півфіналі учасники "Євробачення-2017"
  • Перший півфінал національного відбору до "Євробачення-2017" відбудеться цієї суботи, 4 лютого. 
  • У ньому візьмуть участь вісім учасників.
  • Кожен з них вже представив на розгляд публіки та журі власні композиції. 

"Євробачення-2017" проходитиме в Україні. Активно обирати представника, який виступатиме від нашої країни, почнуть вже з 4 лютого. В цю суботу відбудеться перший півфінал національного відбору "Євробачення". У ньому візьмуть участь вісім учасників. Вони вже підготували кліпи, які подадуть на розсуд журі та глядачів. Суддями конкурсу обрано Костянтина Меладзе, Джамалу та Андрія Данилка. Які композиції підготували учасники?

Гурт "С.К.А.Й" змінив назву

Відомий тернопільський гурт змінив своє ім'я. Відтепер вони називатимуться SKAI. Свою композицію "All My Love For You" вони записували у Чикаго. 

Відео дня

Композицію "Make It Real" представили Роман Веремейчик та гурт "Lumiere"

Рок-гурт "Lumiere" також змінили назву для виступу. Відтепер вони виступатимуть разом із Романом Веремейчиком. Своєю піснею хочуть піднести цінність кохання на нову висоту. 

 Британський рок можна почути у виконанні "Monochromeа"

Це поки що новий колектив альтернативної музики. Вони грають вітчизняний та британський рок. На відборі до пісенного конкурсу пропонують пісню "Blue Bird". 

 Стиль electro swing представить колектив "Laliko"

Ще один новий гурт в українській музиці представляє солістка Лалі Ергемлідзе. Вони створюють свою музику за допомогою поєднання сучасного та класичного. В такому жанрі на розсуд журі представили свою композицію "Sugar whisper"

 Дует "Сальто назад" представив композицію "О мамо"

Саша Слободяник та Сандра Самбо створили гурт 6 років тому. Свою піснею "О мамо" вони хочуть звернути увагу на сімейні цінності

MamaRika поставила на композицію "We are one"

Анастасія Кочетова, яка змінила псевдонім із Еріки на MamaRiky робить ставку на композицію "We are one". 

 

"TAYANNA" та Макс Барських створили композицію "I LOVE YOU"

Тетяна Решетник, яка стала зіркою популярного шоу "Голос країни" спільно із Максом Барських створили композицію про кохання. Саме її Тетяна презентуватиме на конкурс під превдонімом. 

 

Арсен Мірзоян представить композицію "Geraldine"

Ще один співак, який "засвітився" на "Голосі країни" також подав свою композицію на участь у півфіналі національного відбору. Пісня виконується французькою мовою та присвячена доньці Чарлі Чапліна - Джеральдіні. 

 

Це лише перший півфінал. Другий відбудеться 11 лютого, а третій - 18 лютого. Представника на "Євробачення-2017" від України визначать у фіналі, який відбудеться 25 лютого. Голосуватимуть не лише судді, а й глядачі. Зробити це можна буде за допомогою sms. 

Читайте також:

В Україні представили слоган і логотип Євробачення-2017

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up