ТОП-10 найочікуваніших фестів. Куди хмельничанам поїхати у травні

ТОП-10 найочікуваніших фестів. Куди хмельничанам поїхати у травні
  • Якщо сидіти вдома - то не для вас, то гайда фестивалити!
  • Свято м'яса для справжніх чоловіків, драйвовий рок-фестиваль і мистецький фест для творчих.
  • Куди можна поїхати у травні? Поспішайте пакувати валізи.

1.    Арт-Фестиваль #NEWWAVEЕXHIBITION (5-7 травня, Львів)

У програмі фестивалю: сучасна експозиція, перформанси, театральні виступи, кінопокази, лекції та майстер-класи, колаборації художників та дизайнерів, а також виступи таких гуртів, як The Cancel Band, Brunettes Shoot Blondes, Secret Avenue✨
Квитки: за один день - 100 гривень, за три  - 150 гривень.

Відео дня

2. Мистецький фестиваль «Ї» (12-14 травня, Тернопіль)

На гостей фестивалю чекають: літературна сцена, кіно-театр, лекторій та ще багато цікавого. На музичній сцені виступлять такі виконавці і гурти, як "Один в каное", "На Відміну Від", "KRUT", "EPOLETS", Республіка Паліна (Білорусь). Ціна квитка на три дні фестивалю на одну особу - 150 гривень.

3. Rock&Buh FEST (26-27 травня, Хмельницький)

Організатори новоствореного фесту обіцяють, що буде гаряче. На подію хмельничани чекали багато років. Фестиваль буде проходити на міському пляжі. Очікуються виступи таких гуртів, як "Тартак", "Без Обмежень", "Моторролла" і "Чумацький Шлях". Вхід вільний.

4. ICE CREAM FESTIVAL (27 травня, Київ)

За словами організаторів фестивалю,  це не черговий ярмарок фастфуду. В програмі очікується чимало сюрпризів. Квитки коштують від 350 до 750 гривень. 

5. Фестиваль середньовічної культури "Форпост" (29 квітня - 1 травня, Кам'янець-Подільський)

У програмі шостого фестивалю “Форпост 2017” : лицарські бої, масові бугурти та нові нестандартні номінації. А ще виступ фолк-гуртів, танцювальних колективів, змагання зі стрільби з луків та арбалетів, конкурс історичного костюму і незабутнє фаєршоу.

6. Гастрономічний фестиваль "Огинь і м’ясо" (29 квітня - 2 травня, Мукачево)

Концепція фестивалю – страви на вогні. На гостей чекає багато цікавого і апетитного. Отож, можна буде скуштувати м’ясні та овочеві страви, приготовлені на вогні, а також закарпатське вино і пиво. В програмі запланована концертна і розважальна програма для дітей і дорослих. А ще музика, танці, конкурси та ігри. Вхід вільний.

7. Фестиваль бограчу (1-2 травня, Косино)

Фестиваль і кулінарний чемпіонат в одному. Захід збере найкращих кулінарів в селі Косино, що на Закарпатті. Все буде присвячено бограчу. Це угорський суп або гуляш, який приготований з м'яса і овочів майже без додавання води. Учасники готуватимуть його на відкритому вогні. Буде смачно!

8. Фестиваль вогню (1-2 травня, Ужгород)

Видовищне шоу з підкорювачами вогню. На гостей чекають: фаєр-батли, циркове і світлодіодне шоу, виступи фокусників та акробатів, ходулістів і джамперів. А ще аніматори, а також майстер-класи, ярмарки і концерти музичних гуртів. 

9. "Кам'янецька турка" (6-9 травня, Кам'янець-Подільський)

Фестиваль - чудове місце для поціновувачів цього запашного і ароматного напою. Фест пройде на центральній площі Старого міста. Тут буде стилізоване кавове містечко, ярмарок з різними смаколиками, а ще майстер-класи, дегустації і ворожіння на кавовій гущі. 

10. Фестиваль "Сонячний напій" (8 травня, Ужгород)

Гості зможуть скуштувати натурального вина і меду. На фест з'їдуться десятки виноробів Закарпаття. В королівських підвалах можна буде продегустувати півсотні вин. Організатори обіцяють, буде і відповідна атрибутика - ніякого пластикового посуду.  А в медових павільйонах можна буде поласувати різним медом - квітковим, липовим, медовими сотами і медовухою. Також можна буде придбати сувенірну продукцію, солодощі, різні сорти сиру. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up