Сніданок за 5 хвилин: як приготувати яйце-пашот з тостом

Сніданок за 5 хвилин: як приготувати яйце-пашот з тостом
  • Звикли їсти зранку, але часу готувати катастрофічно не вистачає?
  • Пропонуємо вам рецепт смачного сніданку з мінімальним набором інгредієнтів.   

Вам знадобиться:

  • Яйце — 1шт.
  • Оцет — 1 ст. л.
  • Хліб — 1 шматок
  • Вершкове масло — для хліба.
  • Зелень - для прикраси.

Як приготувати:

Візьміть невелику каструлю, налийте в неї води і додайте оцет. Далі підігрійте воду до того моменту, поки не почнуть з’являтися маленькі бульбашки. В цей момент потрібно перемішати воду ложкою так, щоб утворилась так звана "воронка". В її центр слід розбити яйце. Варити дві хвилини. Уважно слідкувати, аби вода не сильно кипіла. Подавати яйце-пашот з тостом і маслом. Можна покласти на листя салату. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Катерина Панченко

    Дуже дякую за рецепт тепер з кулінарії по технологіям маю 11😜😉😍

keyboard_arrow_up