Гарний секс зміцнює сім’ю

Гарний секс зміцнює сім’ю
Зрозуміти чи підходить тобі людина в сексуальному плані із першого погляду неможливо. Для цього треба декілька місяців. Проте після такого тривалого часу розривати стосунки все важче.

 Потреба в сексі настільки індивідуальна, що гармонійне статеве життя для деяких пар звучить як ілюзія. Якщо одному із партнерів секс потрібен щодня, а іншому — раз у місяць, такі стосунки - на межі краху.

Він
— Дуже подобалася одна дівчина, — каже 27-річний провідний фахівець Валерій. — Вона завжди була така весела, життєрадісна, енергійна. Нарешті я добився свого — ми почали зустрічатися. І незважаючи на всю мою любов до неї, вона абсолютно не підходила мені у сексі. В ліжку вона виявилася зовсім беземоційною егоїсткою і “холодною” до будь-яких експериментів. Секс її не дуже цікавив, на відміну від мене. Через декілька місяців сварок ми розійшлися. Хоч я люблю її ще досі.

- Моя кохана – моя перша і, впевнений, єдина жінка, - каже вчитель математики Олег. – Ми ідеально підходимо одне одному, і навіть ніколи не сварилися. Її подруги дивуються. А ми просто щасливі, бо розуміємося з півслова, з пів дотику.

Відео дня
>Вона
— Коли почала зустрічатися з хлопцем, то мені здавалося, що у нас надзвичайно багато спільного, — розповідає 25-річна перукарка Анастасія. — Нас захоплювали різні експерименти в ліжку. Ми займалися сексом і ввечері, і вранці. Ми майже ніколи не сварилися і жити одне без одного не могли. Але в один момент казка закінчилася. Хлопець потрапив під сильний релігійний вплив, який забороняє надмірне сексуальне життя, вимагає утримуватися від сексу під час усіх постів. А їх — більша частина року. Та й узагалі секс для нього став тільки засобом, щоб завести дітей, а не як елемент для отримання задоволення. Життя з ним стало нестерпним. Я вирішила покинути його.

— Я заміжня вже три роки, — каже 29-річна домогосподарка Оксана. — У мене дуже добрий, працьовитий та щирий чоловік. Але із сексом у нас справи погані. Я уже й забула що це таке. Він постійно пізно приходить додому, бо працює. Не вірю, що у нього є коханка. Бо знаю його не перший рік. У нього просто дуже низька потреба в сексі. І хоч у мене вона значно вища, я змирилася, бо вирішила, що любов напевне таки важливіша. Та й донечка у нас підростає.
Коментар експерта

Євгеній Таранніков, сексопатолог:
- Конкретних типів людей по класифікації сексуальності не виділяють. Але дуже велике значення в такому випадку мають загальні типи темпераменту людей: флегматик, холерик, сангвінік та меланхолік.
Так само, як і в побутовому житті флегматику із холериком буде важко, так само їм буде некомфортно під час статевого акту. Тому що кожен має інші потреби. Хтось схильний до якихось постійних експериментів, іншого ж задовольняє нечастий класичний секс.
Проте не варто аж надто гостро ставитися до таких поділів. Бо якщо люди різні за темпераментом, це не є обов’язковою ознакою того, що їм буде погано у ліжку.
У житті буває по-всякому. Тому, щоб зрозуміти чи партнери дійсно підходять одні одним у сексуальному плані треба, щоб у них відбувся ряд статевих контактів. А також дуже важливо, щоб вони про це спілкувалися.
У мене неодноразово були пацієнти, які мали проблеми із розбіжностями в сексі. І часто це призводило до розриву стосунків. Бо якщо жінка чи чоловік хочуть жити повноцінним сексуальним життям, а з партнером це не вдається, то треба шукати вихід.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    - Моя кохана – моя перша і, впевнений, єдина жінка, - каже вчитель математики Олег. - ага, можно подумать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up