Долаємо кризу у стосунках гарним сексом

Рано чи пізно у пари, подружжя відбуваються конфлікти. Це природно, але потрібно правильно вирішувати непорозуміння, і не дозволяти проблемам зруйнувати все.

Для початку вам варто з'ясувати причину розвалу відносин, і чому ваша пара на межі розриву. Найбільш часто чоловіки і жінки сваряться через те, що:
- Один партнер просто перестає чути іншого;
- Їх щось не влаштовує;
- Один з них став менше приділяти уваги іншому;
- Чоловік і жінка не рахуються з думкою один одного.

Ні в якому разі не звинувачуйте свою другу половинку в усіх бідах, які присутні у ваших стосунках. Пам'ятаєте, в кризі відносин винні обидві сторони. Тому для того щоб врятувати відносини від розвалу, вам доведеться взяти частину відповідальності на себе.

Постарайтеся сісти і обговорити всі спільні проблеми. Можете поставити себе на місце своєї другої половинки, щоб вловити хід її думок. Важливо чесно відповісти самому собі на питання, а що з мого боку було неправильно?

Відео дня
>З кризи відносин є два виходи:
1. Перехід на нову стадію розвитку
2. Розрив відносин.

Головна річ, яку ви повинні запам'ятати – криза буває у всіх людей без винятку. Навіть пари, які разом уже 25 років, переживають подібне. Постарайтеся навчитися боротися з подібними ситуаціями, інакше ваше особисте життя піде під укіс.

Для початку перестаньте звинувачувати в усьому що відбувається свою другу половинку. Постарайтеся звернути увагу на себе і власні недоліки. У тому, що зараз з вами відбувається, винні ви обидва. Не варто кидати у бік коханої чи коханого подібні фразочки: «Ти в усьому винен», «Це все через тебе», «На себе подивися».

Замість цього зверніть увагу на те, як ви самі змінилися. Робота над самооцінкою допоможе додати впевненості вашій другій половинці.

Внесіть в ваше спільне життя трохи яскравих фарб. Спробуйте здивувати вашу любов якимись романтичними сюрпризами. Тільки уявіть, ви втомлений повертаєтеся додому і знову готуєтеся до того, що вас чекає буркотлива дружина, яка обов'язково влаштує скандал. Відкриваєте двері, а перед вами карколомна жінка в сексуальному вбранні, а на столі смачна вечеря і свічки.

Навчіться дякувати своїй другій половинці за все що вона (він) для вас зробила в цьому житті. За кожну дрібницю, кожен прожитий разом день. Частіше говоріть: «Рідний, як добре, що ти хліб додому купив і не забув. Спасибі!» або «Дорога, ти знайшла мою другу шкарпетку. Що б я без тебе робив? ».

Спільні спогади допомагають розпалити ваші почуття, тому сімейні психотерапевти і психологи радять повертатися до них у ситуації кризи. Згадуйте, як ви познайомилися, перше побачення, перший поцілунок, день весілля.

Криза не повинна стати перешкодою вашого сексуального життя. Лікуйте кризу сексом. Дивуйте один одного, вносите різноманітність в інтимні стосунки, дізнавайтеся переваги і таємні бажання свого партнера, експериментуйте. Як відомо, хороший секс тільки зміцнює відносини. Так ви зможете поглянути на свою другу половинку з дуже інтимної сторони.

Секс допоможе позбавити від частини синдромів кризи: буркотливість, дратівливість, віддалення один від одного.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    idZsMb boxwmndkcwnb
  • Anonymous

    So true. Honesty and everything rcoegnzied.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up