Чому чоловіки не спішать одружуватися

Чому чоловіки не спішать одружуватися
Мрія дівчат стати під вівтар часто розбивається об небажання коханого укладати шлюб. Як кажуть фахівці, у чоловіків на те свої причини.

 Деякі чоловіки вважають, що в 30-річному віці поспішати одружуватися ще не варто. Є й такі, які вважають, що робити цього взагалі не слід. Адже кругом стільки спокус, що не варто від них відмовлятися заради рутинного життя із однією-єдиною жінкою.

Він
- Я ще не спішу одружуватися, - каже 31-річний менеджер Максим. – Наскільки знаю, в Європі взагалі чоловіки віком менше 35 років рідко одружуються. Адже треба спершу твердо стати на ноги, а тоді думати про сім'ю. Та й жінку треба знайти хорошу, а не йти в РАЦС з ким попало. А можна й взагалі не одружуватися. Буду мати декілька коханок і все в мене буде добре.

Вона
- Уже п'ять років зустрічаюся зі своїм хлопцем, - каже 26-річна аспірантка Ольга. – А до весілля у нас все не доходить. Я уже навіть інколи натякаю, що пора би про щось серйозне подумати. А він виправдовується тим, що нам треба спочатку житло своє мати, бо винаймаємо квартиру. Або якісь інші причини шукає. Не розумію, чи то він комплексує, що не зможе забезпечувати сім’ю, чи насправді планує зустріти іншу дівчину з квартирою і тому так тягне.

Відео дня
>Коментар експерта
Євген Таранніков, сексопатолог:
- Якщо чоловік тягне із одруженням чи взагалі не хоче одружуватися, то тут є декілька причин. Дехто може просто боїться втратити свою свободу і не хоче зв'язувати себе шлюбом і відповідальністю. Інший, можливо, хвилюється через те, що не зможе забезпечувати майбутню сім'ю. Адже у нас сьогодні із роботою досить складно. Особливо ця проблема гостра серед молоді. Є й третя категорія чоловіків, які просто хочуть насолоджуватися життям, погуляти, мати багато жінок, а не одну-єдину.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Да уж, это в царское время были мужчины, не боялись брать на себя ответственность, самое главное мужчина был блюстителем порядка в доме, оберегал честь свою и домочадцев. Для мужчины было оскорбительным опускаться до уровня жиголо. Советская власть успешно искоренила такого мужчину, заставив женщин класть асфальт на дорогах. Теперь всюду и везде одни жиголо, настоящий мужчина большая, ну очень большая редкость.
  • Anonymous

    Все труднее и труднее в Украине становится создавать семью. Нет работы, нет жилья, нет защищенности. А тут еще и молодость кипит в крови. И тут спеши, не спеши, а задуматься надо. Иначе развод неизбежен.
  • Anonymous

    Що за суржикове слово "не спішать" ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up