Євген Червоненко запустить в Україні вантажний «Убер»

  • Клименко Анна

20 жовтня в Українському Домі відбудеться презентація онлайн-платформи для вантажоперевізників A2B Direct.

Створений у Києві IT-продукту перше буде представлений на конференції, присвяченій 25-річчю Української асоціації міжнародних автоперевізників (АСМАП). Ідеологом проекту виступив Євген Червоненко – професійний автогонщик, бізнесмен та екс-міністр транспорту України.

«37 років тому я розпочав свою кар’єру за кермом дальнобійного МАЗу й дуже добре розумію цю сферу. Я чудово обізнаний в тому, як складно дається українському вантажоперевізнику кожна копійка. A2B Direct – це інноваційний логістичний «друг»,який дозволить забезпечити найкращий сервіс і скоротити витрати на експедиторів – кровопивць українського та глобального ринків. Такий собі вантажний «Убер». Для моєї країни це «реформа знизу», і я пишаюся тим, що запускаю її з України», – коментує подію Євген Червоненко.

Онлайн-сервіс A2B DIRECT забезпечує пряму взаємодію між вантажоперевізниками та вантажовласниками на всіх етапах, будучи свого роду аналогом «Убер» у галузі вантажоперевезень.

Онлайн надає пошук оптимального вантажного перевізника, здатний тримати зв’язок із водієм24/7, забезпечує повний цикл документообігу, страховий та юридичний супровід. Користувачі сервісу зможуть відслідковувати свій вантаж онлайн та повністю уникнути експедиторських націнок.

Перевізники та вантажовласники зможуть швидко знаходити актуальні угоди та планувати своє завантаження, скоротивши холості пробіги до мінімуму.

"Моя мрія – після завершення повномасштабної реформи галузі змінити назву Міністерства інфраструктури на Міністерство транспорту і цифрової інфраструктури. ІТ-рішення – це прозорість, зручність і швидкість. Важливо, що бізнес вже сьогодні запроваджує сучасні технології в повсякденне життя. Міністерство підтримує такі ініціативи!" – зазначив Міністр інфраструктури Володимир Омелян.

З жовтня в Україні сервіс працює в тестовому режимі, а вже в 2017 році стане доступним і для користувачів ближнього зарубіжжя.
Реєстрація доступна на сайті сервісу та є безкоштовною для користувачів до кінця2016року.

Підтримувати вантажоперевізника в проекті A2B DIRECT спеціальними умовами на власні продукти зголосилися лідери ринку фінансів, пального, страхування та телекомунікацій.

Па

Відео дня
ртнери проекту: Київстар, WOG, OККО, Альфа Банк, страхова компанія Unison.


Проект запускаєтьсяза підтримки АСМАП.

WWW.A2B.DIRECT

Довідка щодо заходу:
XVII Міжнародна конференція АСМАП
Тема: «Міжнародні автомобільні перевезення. Проблеми та шляхи вирішення»

Місце/час:

Презентація A2B Direct призначена на 11:10, 20 жовтня в Українському Домі,вул. Хрещатик, 2-А, 1-й поверх, конференц-зал.

Телефон для акредитації:

+38 050 342 92 23, +38 067 445 00 82
[email protected]

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up