Бої без правил у 8-ій школі

  • Евгений Белоусов
Рівню шкільного виховання учнів Хмельницької СЗОШ № 8 можна дати, вивчивши скупу інформацію подій останніх днів "виховного" процесу у школі.
Рівень вихованості наших дітей у багатьох питаннях залежить від рівня виховної роботи по місцю їх навчання. Це зрозуміло, бо діти проводять у навчальному закладі майже третину свого життя і організація виховного процесу у навчальному закладі сильно впливає на свідомість учнів. Рівню шкільного виховання учнів Хмельницької СЗОШ № 8 можна дати, вивчивши скупу інформацію подій останніх днів "виховного" процесу у школі. 11 лютого 2017 року (субота). Учні 10-А та 11-Б класів СЗОШ № 8 відвідали кафе "Наше пиво", що по вул. Гальчевського біля магазину № 55, через дорогу від школи. Через зайве навантаження пивом, дві учениці школи, з числа відвідувачів кафе, попали у реанімацію з отруєнням. При цьому учень цієї ж школи намагався застосувати силу до правоохоронців, які прибули на місце події, в результаті чого він був поставлений на облік в органах поліції. 16 лютого 2017 року (четвер). В навчальному закладі проводилась дискотека для старшокласників, на якому посварилися учениці 9-Б та 10 - Б класів, який вилився у погрози подальшої розправи з обох сторін. 20 лютого 2017 року (понеділок, сьогодні). Після першого уроку, учасниці розбірок на дискотеці 16 лютого, учениці 9-Б та 10-Б класів, почали з'ясовувати свої відносини за допомогою сили. В результаті одній дівчині було розбите обличчя, а іншій виривали волосся. В результаті з'ясування взаємовідносин між ученицями, побиту дівчину та її брата, які навчались у СЗОШ № 8 перевели в іншу школу міста. Може їм на новому місці пощастить і їх вихованням будуть займатись справжні педагоги та вихователі.
Коментарі (5)
  • Людина

    "А судьи кто?" Теж мені високоморальний педагог обізвався! Про виховання він судить! Протверезів?
  • Стецюк Диана

    Якщо хочете засвітитися в газеті, То пишіть вже правду, Брехливе доповнення розповіді, Не принесуть вам слави Та не зіпсують репутацію навчального закладу.Якщо хочете засвітитися в газеті, То пишіть вже правду, Брехливе доповнення розповіді, Не принесуть вам слави Та не зіпсують репутацію навчального закладу

    Посилання на джерело: https://vsim.ua/Vid-Chytachiv/boyi-bez-pravil-u-8-iy-shkoli-10586620.html

  • Анонім

    Вихованці маьуть, пройшли вишкіл сумнозвісної марії савівни та її доці, про яку неодноразово писали. Що засІяли?
  • Ірина

    Автору: якщо серце повне піснею, то і на вустах пісня; якщо серце сповнене лайном, то воно і з вуст ллється. Старайтеся, щоб ваші власні нечистоти вас не захлиснули.

    Голосов Саня reply Ірина

    Вірно підмічено!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up