Український комбайн та африканський страус: у театрі Старицького виступали 'Володарі тіней'

Український комбайн та африканський страус: у театрі Старицького виступали 'Володарі тіней'

Театр тіней «Teulis» представив хмельничанам власну шоу-програму. Восьмеро артистів за допомогою власних тіл зобразили тварин, предмети побуту, архітектурні споруди і транспорт. Глядачі занурились у світ дивовижних перевтілень та динамічних сюжетів. 

До Хмельницького завітав відомий театр «Teulis». Вони представили годинну шоу-програму «Володарі тіней» сьогодні, 22 жовтня, у театрі імені Старицького. П’ятеро дівчат та троє хлопців продемонстрували глядачам цікаві образи та сюжети. Все дійство відбувалось на трьох екранах: головному по центрі та двох бокових. Фігури із тіней доповнювало оригінальне світлове аранжування та спецефекти. Відбувались постановки під українські та зарубіжні хіти.

Шоу «Володарі тіней» відобразили наче своєрідну подорож в часі та просторі. Актори театру продемонстрували глядачам цікаві та незвичайні історії про кохання, подорож, війну, святкування Івана Купала та, навіть, революційні події в Україні. За допомогою власних тіл артисти «Teulis» складали тварин, предмети інтер’єру, музичні інструменти, види транспорту, техніку, одяг, архітектурні споруди та багато іншого.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Глядачів особливо потішив комедійний страус, що намагався відтворити відомий хіт «Skyfall» та працьовитий український комбайн на пшеничній ниві. Хмельничани побували у зоопарку, на побаченні, у Голівуді, Нью-Йорку, на зйомках бондіани та, навіть, у космосі. Найбільше оплесків звучало під час відтворення напису «I ♥ UA», українського тризуба та зображення купальської ватри. А ще можна було побачити жирафу, слона, ракету, відеокамеру, статую Свободи, верблюда, пароплав, рояль, дитячий візочок, фонтан, палаючу свічку, русалку, келих вина, людські обличчя та багато інших дивовиж, створених із людських тіл.

Майстерно відтворили актори Михайлівський золотоверхий собор, монумент засновникам Києва, національний герб та статую Батьківщина-Мати. Загалом гімнасти надзвичайно реалістично показували найрізноманітніші картини за допомогою власних тіл, гімнастичних умінь і танцювальних рухів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up