У театрі Старицького хмельничанам показали еротичний фарс

У театрі Старицького хмельничанам показали еротичний фарс
Однак моралістам не слід турбуватись. Вистава абсолютно позбавлена вульгарності, також у ній дуже багато комедійних сцен, на які глядачі у залі реагували сміхом.

«Великодушний рогоносець» Фернана Кроммелінка -  історія про подружнє життя молодої пари. Це життєва драма поета Бруно (Олександр Віт) та його дружини Стелли (Катерина Власенко). Живуть вони у власному маленькому світі мрій. Кохання героїв дійсно величне - чисте, вірне, віддане. Вони люблять так, як можуть тільки діти. Мабуть, саме тому з героями і живе ще один персонаж - старенька Меме (заслужена артистка України Лариса Курманова) - годувальниця, яка виростила їх з дитинства і продовжує піклуватись про них в дорослому віці. А ще, там, за вікном, є реальний світ. Світ, в якому живуть решта персонажів зламаних та пристосованих до побуту повсякденності. 
Стелла не може жодного дня прожити без чоловіка, він при найменшій розлуці увесь час тільки про дружину і говорить. В найтонших деталях розповідає усім про чарівні принади своєї жінки. Ну що може бути кращим, подумаєте ви. Однак! Одного дня в голову Бруно прокрадаються сумніви стосовно вірності коханої, а багата творча уява розкручує подібні думки до колосальних масштабів. 
Шалена пристрасть переростає у нав’язливу манію підозр, що змушує героя піддати власне щастя жорстоким випробуванням. 

У виставі через кохання Бруно та Стелли показано модель відносин усіх закоханих. Усі випробування, що зустрічаються їм на шляху - це дещо перебільшені, але саме ті випробування, з якими кожного дня зустрічаються безліч пар по всьому світу. Кохання, за словами самого  Бруно, - «чиста комедія». 
В постановці «Великодушного рогоносця», режисер-постановник та художній керівник театру Анатолій Пундик, ідеально підібрав акторський склад. Молоді артисти опрацювали непростий матеріал і представили увазі глядача цікаві психологічні образи. Наповнивши свого персонажа необхідними емоціями, Олександр Віт показує, як може змінюватись чоловік, його відношення до благовірної під час нелегкого подружнього життя. А героїня за час вистави, під впливом жахливих обставин, неймовірно швидко дорослішає та перетворюється з маленької наївної дівчинки в справжню мудру жінку. Ту жінку, яка може забрати на себе усі гріхи оточуючих.  
Завершилася вистава гучними оплесками та квітами від глядачів, виконавці головних ролей отримали цікаві подарунки. 

А всім охочим переглянути цю чудову виставу нагадуємо, що наступні прем’єрні покази в театрі імені Михайла Старицького ще відбудуться 17 та 20 квітня. Початок о 18.30

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up