Перемога без бою. «Дунаївці» відмовилися грати проти лідера Прем’єр-ліги

Перемога без бою. «Дунаївці» відмовилися грати проти лідера Прем’єр-ліги
Фото із сайту ФК "Агробізнес".

Команда мала сьогодні приїхати до Волочиська на матч проти «Агробізнесу». Претендент на «бронзу» вчинив дещо не по-спортивному.

Завершувати 19-ий тур чемпіонату Хмельниччини з футболу у вищій лізі мав у Волочиську. Тут мали зіграти «Агробізнес» і «Дунаївці». Але матч не відбудеться. Гості повідомили, що не приїдуть на гру.

На офіційному сайті «Агробізнесу» у відповідь на такий хід суперника розмістили критикуюче повідомлення.

"Я так не граю" - популярна фраза з дитинства, коли одному з дітлахів стає нецікаво грати через явну перевагу іншого. Щось схоже можна спостерігати у дорослих футбольних іграх в першості області, - йдеться у повідомленні на сайті клубу. - "Навіщо приїжджати? Краще технічні 0:3, аніж 0:5" - звучить логічно і прикро, що стає типовим для суперників «Агробізнесу» останнім часом. У ФК "Агробізнес" зовсім не раді таким перемогам. Адже на поле не вийдуть гравці, у яких небагато ігрової практики в іграх на загальноукраїнському аматорському рівні. А уболівальники клубу не зможуть відвідати черговий матч своєї команди».

Відео дня
blockquote>

Раніше до Волочиська відмовилася приїздити команда з Нетішина. «Енергетик-Миклуш» отримав технічну поразку. Чергова перемога без бою ще більше наблизила «Агробізнес» до чемпіонства. Команді варто набрати хоча б одне очко у двох турах або надіятися на втрату від «Случа». Старокостянтинівці поки відстають на 9 залікових пунктів. Та мають гру в запасі.

Нагадаємо, що черговий тур Прем’єр-ліги відбудеться наступної суботи, 29 жовтня. Тоді зіграють три матчі. Ще один відбудеться 2 листопада. Тоді в Старокостянтинові зіграють два лідери чемпіонату. Саме тут може вирішитися доля майбутнього чемпіона. Слідкуйте за новинами на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Войткевич

    "Я так не граю!"



    Цікаво читати замітки, в яких "захищають" футбол. Автор поданого матеріалу, мабуть грунтовно намагався розібратися в ситуації. І достеменно знає, що гра між командами м.Дунаївці та м.Волочиськ проводилась у середу. В робочий, зазначу, день. Команда "Дунаївці" листовно звернулась до федерації футболу області, з проханням про перенесення гри на один з вихідних днів. Мотивуючи своє прохання тим, що гравці основного складу працюють, або навчаються.  Відповіддю ж була відмова. І тільки після цього "Дунаївці" офіційно завідомили про неприбуття на гру.  Цікаво, що керівництво команди "Дунаівці", на аналогічне прохання суперників з "Фортеці" віднеслись з зрозумінням. А ось "гранд" обласного футболу - ні! Чому?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up