На Молодіжній відкрили новий спортмайданчик майже за 3 мільйони

На Молодіжній відкрили новий спортмайданчик майже за 3 мільйони
  • Багатофункціональний майданчик запрацював біля НВК №6.
  • На ньому зробили міні-футбольне, баскетбольне і волейбольне поля та бігові доріжки.
  • В міськраді розповіли, де орієнтовно можуть збудувати майданчики у 2018-ому.

Новий спортивний майданчик відкрили сьогодні, 12 вересня. Збудували його біля НВК №6, що на Молодіжній 5/1. На всі роботи вже витратили 2,865 мільйона гривень. 600 тисяч гривень прийшло з державного бюджету, решта – з міського. За ці кошти облаштували три поля: міні-футбольне, баскетбольне і волейбольне. Також облаштували бігові доріжки. Усе це обгородили високим металевим парканом.

Усі нові або відремонтовані поля, окрім "Локомотива", із штучним покриттям. В мерії думають збільшити кількість із природнім

Благоустрій майданчику мають продовжити наступного року. Планують зробити зовнішнє освітлення. Також, за словами міського голови Хмельницького Олександра Симчишина, біля паркану задумали зробити доріжку з бруківки.

Мер і капітан шкільної команди зробили перші символічні удари на новому майданчику

Після відкриття журналіст vsim.ua поспілкувався з міським головою Хмельницького Олександром Симчишиним. Запитав про те, де планують будувати спортмайданчики наступного року і як визначають місця, де вони мають з’являтися.

Відео дня

 - Цього року відкриваємо вісім плюс «Локомотив». Наступного року має бути не менше. Це і пришкільні, і вуличні. Конкретики поки немає. Як визначаємо? Дивимося на наявність майданчика в дворі чи біля школи, його стан і зважаємо на зосередженість по мікрорайонах. Наступного року однозначно збудуємо на Виставці. Це 21-ша школа, 25-та школа, 4-те НВК і 2-га гімназія. З цих два, я думаю, зробимо. Залишається проблемною Ружична. Думаю, що на наступний рік буде 19-та школа.

Танцюристи, барабанщики й інші виступали перед мером, директором школи, нардепом і директором департаменту освіти. Глядачі дивилися на спини дітей.

Також, як каже мер, цього року мають відкрити дворовий майданчик на Тернопільськаій, 34. Він буде з міні-футбольним полем, тенісними столами і тренажерами. Ще два поля із штучним покриттям будуються на Спортивній, 17 (ДЮСШ-1).

Відкривали майданчик уже за традицією урочисто. Танці, співи і повітряні кульки стали обов’язковими атрибутами таких подій у Хмельницькому.
Влаштували також показові виступи барабанщиків, футболістів, волейболістів і баскетболістів.

Читайте також: У Гречанах відкрили оновлений за 2 мільйони стадіон

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анжела Шенькарук

    А де стадіон біля 24 і27 школи?Там вічно риють і можна плавати після дощу.Такий великий мікрорайон а дітям нема де займатися спортом!!!

    Роман Савчук reply Анжела Шенькарук

    спитайте у Пєвнєва. Він у вас на окрузі депутат:)
  • Сергій Якубенко

    Відкрили шоб закрити. Діти вчора хотіли пограти то там все на замку

    Роман Савчук reply Сергій Якубенко

    Схожу історію чув від знайомих по майданчику на Гречанах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up