Чемпіонат області з футболу: несподіванка в Нетішині і новий лідер в першій лізі

Чемпіонат області з футболу: несподіванка в Нетішині і новий лідер в першій лізі
Богдан Шершун тренує "Случ" (С). Його команда після перемоги в кубку оступилася в чемпіонаті.
  • На вихідні були зіграні чергові матчі в Прем’єр-лізі і і першій лізі.
  • Один із претендентів на чемпіонство в еліті втратив очки.
  • В першій лізі  Ружична  обійшла  Оболонь.

У двох лігах чемпіонату області з футболу були зіграні чергові матчі. Розтягнутим і неповним видався тур в Прем’єр-лізі.

Несподіванки від  Славути  і  Енергетика

Розпочався тур із несподіванки в Красилові. Тут місцевий  "Случ" , який на початку сезону йшов в лідерах, поступився аутсайдеру чемпіонату із Славути. В суботу, 2 вересня,  "Дунаївці"  прогнозовано обіграли  "Фортецю"  з Кам’янця і наблизилися до трійки лідерів. Посприяла цьому несподівана нічия в Нетішині. Тут господарі на останніх хвилиних змогли врятуватися від поразки в проти претендента на чемпіонство старокостянтинівського  "Случа".

  • Дунаївці 3:1 Фортеця
  • Енергетик-Миклуш 2:2 Случ (С)
  • Случ (К) 1:2 Славута
  • Хмельницький – Агробізнес-2 – перенесено на 6 вересня.

Перша поразка "Хмельницького"

Центральний матч туру  "Хмельницький"  -  "Агробізнес-2"  перенесли на 6 вересня. Хмельничани грали в чемпіонаті України серед аматорів. Наші футболісти приймали теребовлянську  "Ниву" . В досить нецікавій грі практично без моментів сильнішими були гості. Вони двічі після перерви вдало розіграли штрафні. Хмельничани наприкінці відповіло голом Федора Семенюка – 1:2. В суботу, 9 вересня,  "Хмельницький"  зіграє на виїзді проти  "Калуша" .

Відео дня

Новий лідер в першій лізі

У першій лізі після чергового туру з’явився новий лідер.  "Ружична"  на виїзді розгромила  "Сокіл"  і вийшла на перше місце в групі  В . Посприяла цьому і дещо неочікувана поразка  "Оболоні"  від  "Громади" . Продовжилась невдала серія  "Евеліни" , яка не змогла обіграти  "Крила Рад"  і йде третьою.

В іншій групі лідирує  Промінь . Він у важкому матчі обіграв завжди непоступливу  Ниву . У заключних турах гурпового етапу вона вестиме боротьбу за третє місце в групі разом із  "Цукровиком"  і  "Полоню" . Вчора ці команди зіграли між собою і мінімальну перемогу здобув діючий чемпіон.

  • Камчатка (Теліженці) 1:2 Еліта (Пасічна)
  • Нива (Летичів) 0:2 Промінь (Хмельницький)
  • Полонь (Полонне) 1:0 Цукровик (Старокостянтинів)
  • Громада (ст. Дунаївці) 3:2 Оболонь (Чемерівці)
  • Олімп (Деражня) – Відродження (Жищенці) – гості не з’явилися
  • Евеліна (Ярмолинці) 2:2 Крила Рад-Студениця (ст. Дунаївці)
  • Сокіл (Соколівка) 0:3 Ружична (Хмельницький)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up