Смачно та корисно: як приготувати піде з яйцем на сніданок

Смачно та корисно: як приготувати піде з яйцем на сніданок
  • Для того, щоб отримати заряд енергії на цілий день, - потрібно смачно поснідати.
  • Страва турецької кухні принесе задоволення кожному, хто її скуштує.

Піде за смаковими якостями нагадує піцу. Таку страву готують у Туреччині. Для сніданку вона ідеально підходить, бо має корисні інгредієнти, хоча прокинутися доведеться дещо раніше. Також можна приготувати «піцу» звечора, щоб вранці поласувати смачною стравою.

Для приготування потрібно взяти:

Яйця – 2 штуки + для начинки

Відео дня

Сметана – 2 столові ложки

Олія – 3 столові ложки

Тепла вода - 250 мл

Дріжджі – 11 грамів

Мука – 500 грамів + для розкачування тіста

Цукор  3 чайні ложки

Сіль – дрібка

Сир – 100 грамів

Помідори – 2 штуки

Томатний соус – 2 столові ложки

 Яйця змішати з олією та сметаною. Влити до суміші теплу воду та додати сухі дріжджі, цукор та сіль. 500 грамів муки просіяти через сито. З усіма інгредієнтами вимісити тісто.

Змастити олією посуд для випікання та поставити туди тісто. Залишити у теплому місці на 30 хвилин.

Розділити тісто на 10-12 частин, розкачати кожну та сформувати «човник». Кожну «піцу» змастити томатним соусом на покласти начинку: помідори, сир та сире яйце.

Випікати 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up