Новини компанії: Життя, мов у Лісовій казці

Новини компанії: Життя, мов у Лісовій казці
Оселя – це не лише бетонні плити і цегла. Сучасне житло не обов’язково має бути розташоване серед гамірних магістралей і багатолюдних вулиць. Комфортна квартира – щось більше, ніж просто квадратні метри і сучасні комунікації.

Сьогодні, коли більшість людей проживає у містах, а отже у типових бетонно-цегляних багатоповерхівках, все важче знайти собі житло до душі. Всі будинки такі одноманітні і схожі один на одного, в той час як прагнеш чогось особливого й неповторного. Той, хто шукає собі затишну оселю знає, наскільки копіткий даний процес, і яким вимогливим стаєш у цих затяжних пошуках. Адже невимовно хочеться знайти таке житло, куди б приємно було повертатись після щоденної роботи і ховатись якнайдалі від постійного нав'язливого шуму міста.

Безумовно найкращим був би варіант розташування будинку в мальовничому куточку міста, ближче до природної оази і водночас недалеко від таких звичних для нас об'єктів, як супермаркети, школи, лікарні тощо. І такий варіант віднині існує у нашому місті.

Новий проект «Форест» від «Галереї нерухомості» - це яскравий і такий бажаний подарунок для тих, хто шукає сучасне й комфортабельне житло у затишній місцині та прагне справжньої гармонії під знаком якості, наднового дизайну і неймовірно вдалого місцерозташування.

Відео дня

«Форест» - це унікальний житловий комплекс у всіх значеннях цього слова. При чому сама назва теж багатозначна (з англійської «forest» - ліс, «for rest» – для відпочинку). Перш за все автори проекту ставили собі за мету створити для хмельничан по-справжньому ідеальне житло, поєднавши усі можливі переваги життя у великому місті. 11-ти поверховий, сучасний і комфортабельний житловий комплекс, який має надзвичайну інвестиційну привабливість. Зводиться «Форест» на Озерній поруч з торгівельним центром «Агора». Загалом у ньому нараховується 88 помешкань: 66 однокімнатних квартир  і 22 двокімнатних. Розміри площі коливаються від 41-го до 79-ти квадратних метри. В проекті забудови також передбачено 8 гаражних приміщень. Головний критерій будівельних матеріалів – екологічність та надійність.  Кожну партію  ретельно перевіряють, тож про жодні відхилення від норми, як запевняють будівельники,  мова йти не може.

Один квадрат житлової площі у «Форесті» коштує 4900 гривень. Також у цю вартість входять безшумний ліфт Отіс, гіпсова штукатурка цегляних стін, необхідні комунікації, газові котли. Крім цього, двокамерні вікна «Века», металеві двері та надійне утеплення за допомогою мінвати й пінопласту.  У такій оселі будь-хто почуватимете себе захищено та спокійно.

Жити у «Форресті» не просто зручно. Всього за кілька метрів від будинку знаходиться новий торговий центр «Агора» з безліччю різноманітних магазинів, супермаркетів та аптек. Неподалік розташовані школа, дитячий садочок, а територія будинку буде повністю огороджена, що створить додатковий комфорт для його мешканців.

Здача будинку в експлуатацію запланована на січень наступного року, тож у Вас ще є час та можливість отримати по-справжньому затишне, яскраве та якісне житло подалі від гуркоту, галасу, та загазованого повітря великого міста. «Форест» - це не просто сучасне житло, а житло «комфорт-класу», де кожен по праву оцінить усі переваги і зможе щовечора насолоджуватись таким довгожданним відпочинком, чистим повітрям, мальовничим краєвидом з балкону своєї оселі за чашечкою кави.

На правах реклами

Коментарі (1)
  • Coroid

    за 3 місяці будинок побудувати - це вам не ОАЕ і не Китай!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up