Рада Майдану хоче «посунути» Корнійчука. Планують звернутися до Порошенка і Гройсмана

Рада Майдану хоче «посунути» Корнійчука. Планують звернутися до Порошенка і Гройсмана
  • Активісти незадоволені роботою голови Хмельницької ОДА.
  • Хочуть попросити президента і прем’єра звільнити Олександра Корнійчука.

Більше року роботи Олександра Корнійчука не задовольняють активістів. В раді ГО «Хмельницький майдан» нарікають на його бездіяльність в деяких сферах. Не вразив їх і рейтинг голів ОДА від Комітету виборців України. В ньому Олександр Корнійчук опустився на 17 місце. Через це рада «Хмельницького майдану» планує звернутися до Петра Порошенка і Володимира Гройсмана. Хочуть, щоб президент і прем’єр подумали над тим, аби звільнити діючого голову ОДА. Висловлюють також варіанти представників політсил, які можуть його замінити.

  • Ми бачимо загальне невдоволення, в тому числі і радою Майдану, роботою Корнійчука. Крім моментів, які ми бачимо по КВУ, незадоволені ми тим, як ідуть кримінальні справи і антикорупційна боротьба. По дорогах один і той самий чоловік «в одні ворота виграє». Але це не факт, що ми будемо писати. Спочатку ми проаналізуємо, хто наступний прийде. Тривожить нас ситуація, хто може прийти замість нього. Ми бачимо приблизно два варіанти. Це, скажемо так, з команди Гладуняка або з команди Гереги. Більше буду коментувати після обговорення, - коментує vsim.ua голова ради ГО «Хмельницький майдан» Алім Міщук.

Чи знає про наміри активістів голова ОДА, ми дізнатися не змогли. Олександр Корнійчук до понеділка у відпустці. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: Корнійчук має пояснити в суді, чому Бурлик на 45 хвилин зупинив роботу ОДА - адвокат

Відео дня

Голова Хмельницької ОДА потрапив в «десятку» найбагатших губернаторів

Нагадаємо, Олександра Корнійчук зі скандалом представили новим головою Хмельницької ОДА 28 квітня 2016 року. Своє незадоволення таким кадровим рішенням тоді в сесійні залі висловили місцеві активісти. Чимало з них представляли ГО «Хмельницький майдан».

Відносини між радою і Олександром Корнійчуком покращилися після того, як він прийшов на засідання до активістів. Він навіть погодився пройти тест на поліграфі, якщо буде потрібно.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up