Вікарчук відмінив блокування сесії міської ради

Вікарчук відмінив блокування сесії міської ради

Власник «СВ» не зміг домовитися із жодним хмельницьким депутатом. Він хотів, щоб хтось із обранців вніс на розгляд сесії питання про звільнення заступника Симчишина і начальника управління культури і туризму.

Після скандальної акції біля «СВ» власник клубу заявив про бажання помститися команді Симчишина за вчинений безлад. Віктор Вікарчук хотів, аби депутати на сесії розглянули питання про звільнення Володимира Гончарука і Артема Ромасюкова. На його думку, саме ці чиновники міської ради Хмельницького були одними із головних організаторів акції біля «СВ». 

Але сьогодні, 25 жовтня, напередодні сесії міської ради, Вікарчук зробив заяву:

- Сьогодні, на жаль, ми не домовилася з жодним депутатом про те, щоб внесли в порядок денний в середу на сесію питання про звільнення заступника міського голови і начальника відділу культури. Тому акція як така немає ніякого змісту.  Також планується багато провокацій, а я не можу ризикувати життям і здоров'ям тих людей, які вийдуть зі мною на протест проти свавілля. 

Відео дня

Нагадаємо, що у п'ятницю, 21 жовтня, у Хмельницькому мали виступати Потап і Настя Каменських. Проти їх концерту виступили хмельницькі "свободівці", Правий сектор, Автомайдан та інші активісти. Анонсована мирна акція завершилася вибухами петард, запаленими фаєрами, димовими шашками, сльозогінним газом і бійкою з поліцією. Під час сутичок постраждали двоє поліцейських. Патрульні тоді затримали 16-річного хлопця, який використав балончик з газом проти них.

Наступного дня Віктор Вікарчук заявив про бажання блокувати сесію міської ради. Це і сам конфлікт біля "СВ" прокоментував мер Хмельницького Олександр Симчишин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ivan Gordienko

    Мужик сказав - мужик ....
  • Oleg Ukrainskyy

    Можливо він просто злякався???? В самого рильце в пушку. Фальшивий диплом, обдурювання людей в Аліко ай джи лайф, несплата податків.

    Е за що цього мерзонтника притягнути до відповідальності.
  • Анонім

    Вікарчук правильно зробив, що відмінив акцію. Наша влада підстроїла б провокацію і могли пострадати люди. Ще прийде час і всі хмельничани зрозуміють те, що робиться у нашому місті.

    Анонім reply Анонім

    Та холодно зараз. Краще літом. Вони поїдуть за кордон на відпочинок, а ми закриємо кордон і назад їх не пустимо))))
  • PAL

    Решение принято паном Викарчуком, может и правильно. Раздень этих козлов через суды, да так что бы они запомнили это. А симчишин, как был не уделом, так и останется, скорее не доделом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up