Брейк-дансери та фотографи: хто з хмельничан рветься на "Супермодель по-українськи"

Брейк-дансери та фотографи: хто з хмельничан рветься на "Супермодель по-українськи"
  • На «Новому каналі» розпочався кастинг на четвертий сезон реаліті-шоу.
  • Свої фото на етап онлайн-голосування подало 532 учасники.
  • Серед них четверо хмельничан та ще чотири мешканці області. 

Четвертий сезон реаліті «Супермодель по-українськи» особливий тим, що участь в ньому можуть брати жінки та чоловіки. Аби потрапити в шоу необхідно пройти онлайн-кастинг. Із 532 учасників чоловічої статі, які подали анкети на голосування оберуть лише одного. Він стане одним із 30 учасників реаліті. Заявки на онлайн-кастинг подали і четверо хмельничан. Кожен з них розмістив по два своїх фото та розповів про уподобання. А користувачі мережі вже розпочали голосувати.

Наймолодшим учасником із Хмельницького є Андрій Макаров. Хлопцеві всього 16 років. У своїй анкеті він розповів, що захоплюється баскетболом, пише пісні та створює музику. Крім цього, з 12 років займається брейк-дансом та читає реп. Андрій зазначив, що навчається на кухаря та вивчає англійську мову. Любить знімати фото та відео. Зріст хлопця – 180 сантиметрів. Поки за нього проголосували 34 людини.

 

Відео дня

Сімнадцятирічний Максим Нестер у анкеті розповів, що раніше брав участь у театральних виступах та відвідував художню школу. Зараз хлопець навчається в хмельницькому політехнічному коледжі. Виступає у КВК. У проекті вирішив себе спробувати заради нового досвіду та позитивних  емоцій. Максим має 171 сантиметр зросту. За хлопця проголосувало поки що 13 чоловік.

 

 

Учасник Андрій Захарченко зазначив про себе мало інформації. Хлопцеві 20 років. Має зріст – 177 сантиметрів. Пише, що захоплюється професійним скейтбордингом. Має кілька перемог у змаганнях з цього виду спорту. Наразі за Андрія проголосували лише двоє людей.

 

 

 

Найстаршим учасником із Хмельницького є Роман Чекан. Йому 24 роки. Роман пише, що полюбляє спорт та фітнес-танці. Займається брейк-дансом. Роман зазначає, що подав заявку на проект, бо просто хоче використати шанс. А от неймовірних амбіцій немає. Також хлопець вказав свій акаунт в Інстаграмі. Там в Романа є 1332 підписники та 185 публікацій. Зріст Романа – 193 сантиметри. Зараз у хлопця є 7 голосів.

 

Свої сили у кастингу вирішили спробували і четверо мешканців Хмельниччини.

Вісімнадцятирічний Мілан Загоруйко зазначив в анкеті два місця проживання – Шепетівку Хмельницької області та Львів. Хлопець пише, що навчається на четвертому курсі медичного коледжу. Більше п’яти років займається танцями. Моделінгом зацікавився нещодавно. Цей вид діяльності припав йому до душі, тож Мілан вирішив присвятити йому все життя. Зріст хлопця – 186 сантиметрів. Поки за Мілана проголосувало 56 чоловік.

 

Ще один учасник із Шепетівки – Сергій Костинецький. Хлопець вказав, що йому 20 років. Любить співати та фотографувати. Грає у спортивні ігри. Сергій має 185 сантиметрів зросту. Пише, що любить веселих людей та намагається робити світ трохи світлішим. Зараз у хлопця є лише 4 голоси.

 

 

 

Двадцятирічний Ігор Скидан проживає в місті Нетішин. Його зріст – 179 сантиметрів. Інформації про себе хлопець майже не вказує. Пише, що прийшов на проект, бо не любить сидіти на місці. За Ігора проголосували також четверо чоловік.

 

 

 

 

А от Ігор Кондратов проживає у Старокостянтинові. Йому 23 роки. Зріст хлопця – 180 сантиметрів. Як і попередній учасник, інформації про себе він зазначив мало. Вказав лише, що любить фотографуватися та малювати. Наразі за Ігоря проголосувало 65 осіб.

 

 

 

За умовами кастингу проголосувати за одного із учасників можна лише раз на добу. Голосування триватиме 5 днів. З 15 по 20 лютого. Після цього визначать 100 фіналістів, що пройдуть в другий етап конкурсу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина Волошина

    якісь щиголі
  • Олег

    і це наші захисники ? молоде покоління ?  хай на роботу йдуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up