У школах і садочках Хмельницького можуть встановити відеоспостереження (ОБГОВОРЕННЯ)

У школах і садочках Хмельницького можуть встановити відеоспостереження (ОБГОВОРЕННЯ)
  • Депутати запропонували нововведення для навчальних закладів міста.
  • У школах і садочках можуть встановити камери відеоспостереження.
  • Питання винесли на обговорення. Діліться своїми думками в коментарях.

В Хмельницькій міськраді засідала одна з депутатських комісій. Серед її завдань є розгляд гуманітарних питань. Під час засідання члени комісії запропонували нововведення для шкіл і садочків міста – встановлення камер відеоспостереження.

  • Це тільки ідея поки що. Якщо буде встановлюватися відеоспостереження, то це будуть коридори, спортзали, харчоблоки, входи, виходи і спортивні майданчики. Класи і групи не розглядаються. Хоча, в будь-якому разі, всі ці деталі буде приймати педколектив. Це рішення має бути загальношкільної ради. Ми будемо рекомендувати і ми будемо фінансувати. Можливо, якісь школи захочуть, щоб в них були і в кабінетах. Це вже від шкіл залежить, - прокоментував vsim.ua департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Роман Миколаїв.

За словами чиновника, доступ до матеріалів бматиме лише керівництво навчального закладу і департамент освіти. Якщо якийсь \заклад захоче встановити у себе камери, то фінансуватиметься усе з міського бюджету. Поки ідея із відеоспостереженням на стадії обговорення. Пропонуємо залишити свої думки в коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анна

    В дитячих садочках повинні стояти камери спостереження!!!Батьки мають право бачити чим займається їх дитина чого її навчають і т.д. В багатьох на робочому місці стоять камери, чому у вихователів та нянь їх не має бути, це також робоче місце і найвідповідальніше-вони працюють з нашими маленькими дітьми і далеко не всі працівники дитячих садочків добре ставляться до діток.
  • Elena Mikolyuk

    ЯКУ ГОЛОВНУ ЗАДАЧУ БУДЕ ВИРІШУВАТИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ?
  • Elena Mikolyuk

    Відеокамери будуть знаходитися в коридорах та спортзалах, доступ до записаних відео буде мати лише адміністрація шкіл.

    А ЯКУ ГОЛОВНУ ЗАДАЧУ БУДЕ ВИРІШУВАТИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ?

    Шкільні коридори- це ж хіба аварійно небезпечні ділянки дороги? Можливо, адміністрація шкіл має набагато нагальніші потреби, які можна було б задовольнити замість організації відеоспостереження?
  • Алла Кліщ

    Людей поганих не буває. Усі хороші: батьки, діти, люди різних професій -  відповідальні, об"єктивні, талановиті, виховані, розумні. На світі є тільки одне зло  

    - учителі та вихователі дитячих садочків.

    Якщо хтось вважає, що вчителі безвідповідальні, ледачі, нічого не роблять, тільки ковбасу з огірками жеруть, то станьте вчителем, покажіть приклад, яким потрібно бути.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up