Радісні батьки і сонні першачки. Як почався навчальний рік для школярів

Радісні батьки і сонні першачки. Як почався навчальний рік для школярів
  • Сьогодні, у День знань, в школах гамірно, людно і святково. 
  • Випускники позують для шкільного альбому, першачки позіхають, а батьки з гордістю спостерігають за дітьми.
  • З якими емоціями пройшла лінійка, бачили журналісти vsim.ua.

 

Скрізь квіти, бантики і музика. Здається, навіть повітря цього дня святкове. Особливо зворушливий ранок сьогодні для першачків. Вони хвилюються, досипають на ходу і позують для фото батькам. А ті не стримують радості і неприхованої гордості за свою малечу. Журналісти vsim.ua вирушили на святкову лінійку до НВК №4, що на вулиці Перемоги. Як не крути, але спостерігати за дійством - приємно і ностальгічно.

У День знань приходили цілими сім’ями, брали бабусь  дідусів, несли на руках немовлят. Мами і татусі метушаться і квапляться зробити фото на згадку.
Заплановану лінійку трохи затримали. Багато часу забрали організаційні моменти, люди добігали, школярі тим часом шикувались у визначених місцях.
У центрі уваги – перші класи. Класні керівники тримають за руки учнів. Дітлахи - трішки сонні. Хтось сумний, хтось тривожно шукає в натовпі батьків. Інші навпаки - знайомляться з однокласниками і радіють. Після урочистого представлення першачків, на школярів чекає перший дзвонк і перший в їхньому житті урок. 

Відео дня

Першокласники шикують перед початком лінійки

Дехто з дітлахів був стривожений і сумний

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up