Опитування для батьків. Чи задоволені ви харчуванням у дитячих садочках Хмельницького?

Опитування для батьків. Чи задоволені ви харчуванням у дитячих садочках Хмельницького?
  • З нового навчального року у дитячих садочках почали годувати дорожче на 1 гривню.
  • Харчування дошкільнят коштуватиме 17 гривень на день. 
  • А чи смачно годують ваших діток?

У 2016 році вартість харчування у 47 дошкільних навчальних закладах міста складала 16 гривень на день. Батьки платили 9,60 гривень, щоб їхні діти їли чотири рази. З бюджету міста на одну дитину йшло 6,40. 

Цьогоріч вартість харчування у дитячих садочках підвищили. Тепер діти їстимуть за 17 гривень на день. Батьки платитимуть по 10,20 гривень, а з бюджету йтиме 6,80. 

А чи задоволені ви тим, як годують ваших діток у ДНЗ Хмельницького? Чи побільшало м'яса, овочів та фруктів у раціоні? Діліться своїми думками у коментарях. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Ірина Стасишена

    У НВК31 теж дуже смачно годують, діткам дуже подобається!
  • Анна Островська

    а колись смачно годували)
  • Людмила

    Харчування у  дитячому садочку №33 - просто відмінне!  Меню різноманітне і збалансоване, дитина із задоволенням з'їдала все. Кухарі, відповідально ставляться  до своєї роботи, уміють приготувати так смачно, що дітки починають їсти ті страви, які до відвідування садочка вдома відмовлялися їсти .) Дякую  Вам шановні працівники ДНЗ №33 за те, що робите свою справу з любов'ю.
  • Валентина Сердечная

    Мої дітки теж ходять у Днз 33. Я дуже задоволена. Вихователі хороші, меню різноманітне: котлети, печінка, риб а, гуляш з курки. Смачна запіканка з шоколадною підливою, влітку голубці , вареники. Я не розумію чому мама в попередніх коментарях так циклилася на горосі. Меню вішають біля кухні і в групі, все видно що діти їдять. Моя дитина їсть із задоволенням і ще добавку просить. Шановні батьки навчайте дітей харчуватися різноманітно, бо потім ваша дитина не їсть щось а ви шукаєте винних. За 17 грн,. Скласти таке меню подяка мед сестрі а також кухарям!!! І не наводьте такий негатив адже настрій вашої дитини залежить від вас!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up