Хмельницький ліцей увійшов до сотні найкращих за результатами ЗНО

Хмельницький ліцей увійшов до сотні найкращих за результатами ЗНО
  • За підсумками ЗНО-2017 склали рейтинг шкіл по всій Україні. 
  • До сотні найкращих потрапив і Хмельницький спеціалізований ліцей-інтернат. 

Освітній ресурс osvita.ua склав рейтинг шкіл по Україні за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. В сотню шкіл, які найкраще склали тестування, увійшов лише один навчальний заклад з Хмельницького.

61 місце у переліку зайняв спеціалізований ліцей-інтернат поглибленної підготовки у галузі науки, що знаходиться на Озерній, 14. Навчальний заклад отримав рейтинговий бал 149,2. Натомість київський ліцей, який опинився на першому місці, має рейтинговий бал 163,6. 

Нагадаємо, що цього року випускник ліцею Дмитро Бодь здав ЗНО з хімії на 200 балів. Журналістам vsim.ua він розповів, як довго готувався до тестування. 

Відео дня

Читайте також: Хто найкращий? Рейтинг хмельницьких шкіл за результатами ЗНО-2017

Довідка

Історія ліцею налічує 24 роки. Його побудували у 1993 році. Саме тоді було прийнято рішення створити у місті навчальний заклад, де могли б вчитися діти із сільської місцевості.

Зараз в ліцеї є можливість навчатися на сімох профілях: інформаційно-технологічний, фізико-математичний, біолого-хімічний, економічний, історичний, іноземної філології та української філології. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • толік

    в рейтинг попали 4 обласні школи і одна міська гімназія. шось в місті з освітою коїться не те.
  • толік

    ліцей обласний, не міський.

    Анна Островська reply толік

    а ніде й не пишеться, що він міський. йдеться про те,  що він знаходиться у Хмельницькому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up