На виставку собак в Головчинцях привезуть більше 600 чотирилапих

На виставку собак в Головчинцях привезуть більше 600 чотирилапих
  • На щорічній виставці собак покажуть близько 100 порід чотирилапих. 
  • Вони змагатимуться за звання кращої у своїй групі. 
  • Оцінюватимуть чотирилапих судді з України, Білорусі та Македонії. 

Щороку у Хмельницькому організовують виставку собак, на яку запрошують власників чотирилапих з різних міст України. Цьогоріч розмістити її вирішили у Летичівському районі, в селі Головчинці. Координатори виставки розповідають, чекають близько 600 собак з їхніми господарями. 

- На виставці ми представимо близько 100 порід собак. Всі вони об'єднані у 10 груп за міжнародною класифікацією. Судити їх будуть кінологи з України, Білорусі та Македонії. Буде багато різних номінацій. Окрім конкурсів на кращу собаку групи і кращу собаку виставки, буде конкурс "Юний хендлер". Діти власників собак будуть показувати, як вміють водити собаку, - розповідає організатор виставки собак, голова Хмельницького міського осередку Кінологічної спілки України Інна Смірнова. 

Читайте такожНа виставку собак у Хмельницький привезли кишенькових чихуахуа та 50-кілограмових вівчарок

Відео дня

Собаки будуть змагатися у своїх групах. Їх є 10:

  1. Собаки-вівчарі і собаки-скотарі 
  2. Пінчери, шнауцери, молоси та швейцарські гірські собаки
  3. Тер'єри
  4. Даксхунди
  5. Шпіци та примітивні
  6. Гончаки та споріднені породи
  7. Лягаві
  8. Ретривери, собакипо водоплавній дичині та водяні собаки
  9. Собаки-компаньйони та тої
  10. Хорти

Виставка собак відбудеться 9 та 10 вересня з 10:00 у селі Головчинці Летичівського району та території комплексу "Ягода Малина".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    клааас)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up