Леся Нікітюк на Дні міста Хмельницького: за три години виступу - 20 тисяч

Леся Нікітюк на Дні міста Хмельницького: за три години виступу - 20 тисяч
  • У Хмельницькому довго думали над тим, хто ж розважатиме публіку в День міста.
  • В управлінні культури вирішили, що програму має вести знаменитість родом із Хмельницького. 
  • Обирали за принципом – хто обійдеться дешевше.

 

Вже у ці вихідні хмельничани святкуватимуть День міста. Ярмарки, виступи художніх колективів, виставки і танцювальні батли. Це далеко не все, чим розважатимуть містян 23 і 24 вересня. 
Найбільш очікуваний для багатьох – вечірній концерт, на якому виступить гурт «ONUKA». Виступ обійдеться місту майже у 167 тисяч гривень. Крім запрошених артистів, для хмельничан гратимуть і місцеві гурти. В місті довго обирали того, хто буде ведучим вечірнього концерту 23 вересня. Обрали відому телеведучу, хмельничанку Лесю Нікітюк. Суму, за яку «зірка» згодилась вести вечірню програму, в управлінні культури озвучили неохоче.

- Були інші варіанти. Думали Педана, але нам трохи не виходить…по грошах, - розповів журналістам vsim.ua начальник управління культури Хмельницької міськради Артем Ромасюков і додав, що вечірню програму Леся Нікітюк буде вести за 20 тисяч гривень.
До слова, ведучий Олександр Педан влетів би місту у копієчку.  Розважати глядачів може і до п’яти годин. Минулого року відомого шоумена можна було замовити за 6 тисяч доларів.

Телеведуча Леся Нікітюк розважатиме глядачів тільки у суботу, 23 вересня.
На вечірньому концерті,з 19:00 по 22:00, ведуча представлятиме виступи гуртів.
Святкування цього дня завершиться фестивалем водяних ліхтарів, який обіцяють одразу після концерту.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Олександр Слободанюк

    Леся молодец,выбилась в люди.Гонорар не важен-приглашают,узнают!ЛВ будет,главное работу работать качественно.
  • Pavel Kondrashov

    Давай Леся, дай жару ! Удачи тебе.
  • IGOR

    Я считаю, что данные цены соответствуют нынешним реалиям!

    Та же группа Onuka - это не один человек, у них очень много оборудования, в которое они инвестировали и которое надо везти в Хмельницкий, они записывают клипы, песни, которые тоже стоят денег. И помимо инвестиций в творчество им надо и для себя зарабатывать! Более того, их райдер опять же входит в стоимость гонорара! Им надо сюда приехать, тут проживать, питаться, хранить оборудование...

    А та же Леся Никитюк, блин, 20 тысяч это нормально! Это и переезд и райдер и сама плата за выступления. Она на текущий момент востребованная артистка,  уверен, что в других проектах оплаты была далеко не меньше!

    Любовь Прушинская reply IGOR

    не збідніла б. для рідного міста могла б зробити подарунок...1 раз- можна.

    Анна Педан reply Любовь Прушинская

    До чого тут збідніла чи ні??Ви працюєте безкоштовно?!Думайте перед тим як писати!
  • Мастер Автополив

    А кто это вобще? Ну все же 20 тыс для широкоизвестной в очень узких кругах особы в таком прогреесиивном и богатом городе - это издевательство.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up