Що подивитися: ТОП-10 найкращих фільмів 2016 року

Що подивитися: ТОП-10 найкращих фільмів 2016 року

Часом від різноманітності кіноновинок розбігаються очі. Ми не встигаємо подивитися один фільм, як тут же виходять десятки інших. У 2016 році вийшло чимало цікавих фільмів: від легковажних комедій до серйозних драм, які змусять плакати далеко не від сміху.

А для тих, хто пропустив прем'єру і не встиг подивитися захоплююче і цікаве кіно, журналісти vsim.ua склали список фільмів 2016 року, які вже встигли зібрати безліч захоплених відгуків.

1. "Мерзенна вісімка"

США після Громадянської війни. Відомий мисливець за головами Джон Рут везе спійману злочинницю до Червоної долини, де її чекає страта. По дорозі до них приєднуються ще кілька мандрівників, які їдуть в ту ж сторону. Але сніжна буря змушує компанію перервати шлях і шукати укриття в таверні, де вже зібралися дивні особистості: мексиканець, ковбой і генерал конфедератів. І один з них не той, за кого себе видає.

Відео дня

2. "Дедпул"

Уейд Вілсон - найманець. Будучи побічним продуктом програми збройних сил під назвою «Зброя Х», Вілсон отримав неймовірну силу, спритність і здатність до зцілення. Але страшною ціною: його клітинна структура постійно змінюється, а розсудливість сумнівна. Все, чого Вілсон хоче, - це триматися на плаву в соціальній вигрібній ямі. Але течія в ній занадто швидка.

3. "Перший месник. Протистояння"

Месники під керівництвом Капітана Америки виявляються учасниками руйнівного інциденту, що має міжнародний масштаб. Ці події змушують уряд замислитися над тим, щоб почати регулювати дії всіх людей з особливими здібностями, ввівши «Акт про реєстрацію супергероїв», змушуючи їх підкорятися ООН. Стів Роджерс відкрито повстає проти нового режиму, ведучи за собою групу героїв, що підтримують його думку. У свою чергу, Тоні Старк бачить сенс у новому договорі і стає на чолі героїв, які підтримують його. Все це призводить до неминучого розколу Месників і війні між сторонами. 

4. "Інферно"

Професор Роберт Ленгдон приходить до тями в одній з італійських лікарень, повністю втративши пам'ять. Місцевий лікар Сієнна Брукс намагається допомогти Роберту не тільки відновити спогади, а й зупинити загадкових зловмисників, які мають намір поширити смертоносний вірус. Розгадка таємничої історії пов'язана з «Пеклом» - першою частиною «Божественної комедії» Данте.

5. "Фантастичні тварини і де їх шукати"

Пошук і вивчення надзвичайних чарівних істот призводять магозоолога Ньюта Саламандера в Нью-Йорк. Швидше за все, він відбув б на поїзді далі, якби не НЕ маг (так в Америці називають маглів) на ім'я Якоб, залишена у неналежному місці магічна валіза і втеча з неї фантастичних тварин Ньюта.

6. "Загін самогубців" 

Уряд вирішує дати команді суперзлодіїв шанс на спокутування. Підступ у тому, що їх відправляють на виконання місії, де вони, найімовірніше, загинуть.

7. "Легенда Г'ю Гласса"

Мисливець Г'ю Гласс серйозно поранений на незвіданих просторах американського Дикого Заходу. Товариш Хью по загону завойовників нових земель Джон Фіцжеральд зрадницько залишає його помирати наодинці. Тепер у Гласса залишилася тільки одна зброя - його сила волі. Він готовий кинути виклик первісній природі, суворій зимі і ворожим племенам індійців, тільки щоб вижити і помститися Фіцжеральду.

8. "Джой"

Джой Мангано - мати-одиначка, яка проживає в Лонг-Айленді та змушена працювати на кількох роботах, щоб забезпечувати сім'ю. В її житті багато проблем, і, на жаль, змін в кращу сторону просто не передбачається. Однак жінка не впадає у відчай і намагається зробити все можливе, щоб змінити своє життя. З самого дитинства у неї був талант до винахідництва і одного разу це принесло свої плоди. Її першим винаходом стала швабра, яка сама витискається і здатна полегшити життя мільйонам домогосподарок по всьому світу. Її пропозиція зацікавила бізнесменів і це стало лише початком її шляху до успіху...

9. "Кунг-фу Панда - 3"

Возз'єднавшись зі своїм давно втраченим батьком, По відправляється в таємний рай для панд, де його чекає зустріч з безліччю веселих родичів. Однак незабаром лиходій Кай починає зачистку - він знищує кунг-фу майстрів по всьому Китаю. За належить зробити неможливе - навчити бойовому мистецтву село, повне веселих, незграбних побратимів, і тим самим перетворити їх в загін кунг-фу панд.

10. "Бетмен проти Супермена. На зорі справедливості"

Побоюючись, що дії богоподібного супергероя так і залишаться безконтрольними, грізний і могутній страж Готем Сіті кидає виклик самому шанованому в наші дні рятівникові Метрополіс, в той час як весь інший світ вирішує, який герой йому по-справжньому потрібен. І поки Бетмен і Супермен перебувають в стані війни один з одним, виникає нова загроза, яка ставить людство під найбільшу небезпеку, з якою він коли-небудь стикався.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Влад

    гарна підбірка фільмів. бачив лише один, треба під час вихідних подивитись і інші
  • Ihor Avramchuk

    Автор, певно, помилився країною. Чому трейлери російською?

    Вікторія Барицька reply Ihor Avramchuk

    виправили. дякуємо за підказку)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up