Секонди і стоки: де їх шукати в Хмельницькому (КАРТА)

  • За останній рік в Хмельницькому відкрилось близько 10 магазинів вживаного одягу.
  • Одні продають товар на вагу, інші встановлюють фіксовані ціни на кожну річ.
  • Дні оновлення та ціни на товар порівняли журналісти vsim.ua. 
Секонди і стоки: де їх шукати в Хмельницькому (КАРТА)

Журналісти vsim.ua оглянули найпопулярніші магазини вживаного одягу. Розпитали про вартість та дні оновлення товару.

У секонд-хендах торгують лише вживаним одягом. У стоках є речі брендові. Ті, що залежались в європейських магазинах чи конфіскували митники в контрабандистів. На кожну річ у стоках виставлено фіксовану ціну.

Найпопулярнішими точками в Хмельницькому є магазини «Євро Секонд-Хенд», «Єврошоп», «Econom Class», «Ретекс». Тут повно покупців. Популярними є й магазини «Каламбур». Нещодавно в центрі відкрився ще один секонд «Black Friday». Продавці кажуть, що в майбутньому таких точок у Хмельницькому з’явиться кілька. В ТЦ “Агора” є стоки - “Z.E.B.R.A” та “Асорті”.

Відео дня

Читайте також:

У «Євро Секонд-Хенді», «Econom Class» та «Black Friday» торгують лише на вагу. Щоправда, в останніх двох одяг поділено на звичайний та «люксовий». Ціна за кіло «люксу» вдвічі вища. Але серед нього трапляються нові речі з бірками. В «Econom Class» «люкс» на жовтих вішаках, в «Black Friday» - на червоних. У «Єврошопі» є товар на вагу та стоковий. Також з ярличками. На кожну нову річ виставлено конкретну ціну. Це єдиний магазин, де є окрема полиця для відкладеного товару. Аби не носитися. У «Ретексі» та «Каламбурі» торгують вживаним одягом. Тут на все фіксовані ціни. 

Читайте також:

До різних торгових точок, де продають на вагу, вживаний товар завозять в різні дні тижня. Там, де ціни фіксовані, окремого дня оновлення асортименту немає. Найдешевше кіло одягу коштує в «Єврошопі». Дорожчі цінники на речі в «Каламбурі».

Журналісти vsim.ua зробили вибірку. Обійшли секонди та стоки Хмельницького. У секондах подивились коли час оновлення товару та скільки коштує кілограм в перші та останні дні. До стоків вказували лише адресу. Інформацію про це винесли на карту. По мірі появи нових секонд-маркетів у місті, інформація на карті буде оновлюватися.

Друзі, якщо ви знаєте де ще є секонди та стоки і які там умови покупки - пишіть у коментарях.

Читайте також:

Коментарі (3)
  • Sultan Muhibbi

    Згідний, у мене знайомий колись торгував стоком, шкода, що в нього мало що вийшло. Стосовно секондів купувати мені якось не по собі. Завжди йду в нормальні магазини, особливо частенько у шафу захожу. Нещодавно дружині там світшот з цікавим прінтом http://shafa.ua/svitshoty-s-printami.xhtml купив. ось така моя особиста думка стосовно всього цього.

  • Арно Дориан

    Сток непогана річ
  • Ірина Волошина

    зараз в секондах дешевше купувувати, аніж на ринку. і речі можна знайти якісні. бо футболки з базару розтягуються і втрачають колір за один рік, а в секонді можна знайти ті ж футболки з якісних тканин. так шо скоро ті секонди будуть на кожному кроці. ще можна додати "тиляги" на кам'янецькій і на гагаріна, але то стоки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up