У Хмельницькому затвердили нову транспортну мережу

У Хмельницькому затвердили нову транспортну мережу
  • Виконком проголосував і прийняв нову транспортну мережу, яка почне діяти з 1 січня 2018 року.
  • Частину маршрутів скасували, а більшість - змінили. За деякі пропозиції голосували на засіданні виконавчого комітету.
  • Як їздитимуть тролейбуси, автобуси і маршрутки з нового року? 

У листопаді 2016 року міська рада запланувала змінити транспортну мережу Хмельницького. Тоді посадовці оприлюднили свою схему. Вже у 2017 запросили студентів Харківського автодорожного інституту, які обстежили місцевий громадський транспорт і подали свої пропозиції руху тролейбусів та автобусів. 22 серпня покликали хмельничан на громадське обговорення і зафіксували їхні ідеї маршрутів. 

Сьогодні, 14 вересня, остаточний варіант нової транспортної мережі винесли на засідання виконкому. Її прийняли одноголосно. Нові схеми руху громадського транспорту почнуть діяти з 1 січня 2018 року. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Які правки внесли у перелік маршрутів

1. Тролейбусний маршрут № 15 "Староміська - Болбочана" планують продовжити до автостанції № 2. 

Відео дня

2. Тролейбусний маршрут № 13 "Гречани - Автостанція № 2" планують продовжити до кінцевої у мікрорайоні Ракове. 

3. Автобусний маршрут № 23 "Катіон - Ракове" планують продовжити до кінцевої у мікрорайоні Книжківці. 

4. Через Прибузьку йтиме лише 3 автобусні маршрути: № 1 "Автостанція № 1 - Малиницька", № 20 "Катіон - Лезневе" і № 54 "Шаровечка - Лезневе 2". 

5. Автобусні маршрути № 24, № 28 і № 43 змінювати не будуть. 

6. Автобусний маршрут № 41 "Лісові Гринівці - Аеропорт" стане районним і курсуватиме лише до автостанції № 5, що на Кам'янецькій. Зупинятиметься на таких зупинках: "Озерна", "Школа № 28", "Обласний ліцей", "Поліклініка № 2", "Ощадбанк", "Філармонія" і "Автостанція № 5". 

Читайте також: Нові правила перевезення у Хмельницькому: що казали на обговореннях

"Не треба чинити тиск на перевізників": про що сперечались на обговоренні нових транспортних правил

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Нина Барабаш

    А як дітям в школу добратись  з Лезнево-2 на Проспект, або в поліклініку. Був чудовий маршрут 9 автобусу. Навіщо його було змінювати??!? Додали бестолковий маршрут 54, тільки в центр і на толкучку ним доїдеш.
  • Алексей Ставничий

    41 був дуже хорошим. Ходили 3 маршрутки і 1 автобус цим рейсом. Маршрут був просто казковий, їздили часто і людей було багато. Зараз стало просто задовільно, рейсів поменьшало, маршрут вкоротили, якість транспорту погіршилася. Особливих нарікань немає але ті чиновники, що приймають рішення до людей не дослухаються і в маршрутках наврядчи їздять.
  • Mila Milashka

    Вранці з Озерної (зупинки біля озера, ліцея) до "Новатора" в тролейбус сісти нереально,  маршрутки  не зупиняються, бо вже "забиті"  пасажирами.

    А тепер ще і  22 автобус  і 35 маршрутку зняли з цього маршруту.

    Нові будинки будуються на Озерній, а транспорт  доїхати до роботи  чи  до навчальних закладів  зменшуємо???

    Багато  студентів з Озерної  навчається в ХНУ. Тому цей  маршрут (Озерна-молодіжна- катіон) дуже  актуальний.

    Якщо не можете пустити такий маршрут, то хоч не забирайте існуючі 22 і 35.  Інакше не буде чим добиратися
  • Анна Островська

    запрокойтеся, все рішили без вас)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up