Взимку за кермом: хмельницьких водіїв навчать їздити в екстремальних умовах

Взимку за кермом: хмельницьких водіїв навчать їздити в екстремальних умовах
  • В зимовий період дороги у Хмельницькому часто замітає снігом. 
  • Аби зменшити аварійність, водіїв навчать виїжджати зі снігових заметів. 
  • Участь в курсі екстремального водіння можуть взяти усі бажаючі. 

Ні для кого не секрет, що до зими автомобіль потрібно підготувати. Від справності автівки залежить те, наскільки успішно вдасться впоратися зі складнощами та особливостями зимових доріг. У Хмельницькому для автолюбителів проведуть навчально-тренувальний курс екстримального водіння в зимовий період. В місті він відбудеться не вперше. 

- На прокладеній нами трасі кожен може спробувати проїхатись по снігу та льоду, спробувати, як їхній автомобіль поведе себе в екстремальній ситуації, які дуже часто трапляються в зимову пору на дорозі. Ми це робимо для того, щоб хоч якимось чином знизити аварійність на дорозі, - розповідає vsim.ua голова громадської організації "ХАЛК" Володимир Огойко. 

Активіст каже, що водії зможуть краще вивчити свій автомобіль та його характеристики. Їм допоможуть члени громадської організації. Вони покажуть, як правильно користуватись різними автомобілями. 

Відео дня

- В нас в ГО є декілька людей, які навчались, вміють і використовують знання, тому вони поділяться ними. Ми покажемо, що робити, якщо автомобіль занесло, в яку сторону викручувати руль, що робити з педаллю акселератора, - пояснює Володимир Огойко. - Покажемо, що робити, щоб виїхати з снігового замету. 

Для усіх учасників обов'язково при собі необхідно мати:
- посвідчення водія;
- реєстраційний документ на транспортний засіб; 
- страховий поліс.

Курс екстремального водіння відбудеться 22 січня о 10:00 на території регіонального сервісного центру МВС, що за адресою: вулиця Західна Окружна, 35. Участь безкоштовна. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Маргарита Сова

    кльова ідея. дякую, ХАЛК!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up