ТОП 5 найдорожчих авто з пробігом на Хмельницькому авторинку

ТОП 5 найдорожчих авто з пробігом на Хмельницькому авторинку

Автомобільний онлайн-ринок Automoto.ua, який агрегує оголошення про продаж авто зі 100 сайтів, знайшов 5 найдорожчих авто, що продають у Хмельницькому. Варто відзначити, що п’ятірка виявилась досить різноманітною.

Тож, подивимось які дороговартісні автомобілі пропонує нам Хмельниччина, що їх відрізняє, та чому така ціна:

5. Toyota Land Cruiser 200, 2014 р., пробіг – 97 тис. км., ціна - $ 70,000

Широкий, безкомпромісний «погляд» та педантична увага до деталей говорять нам про те, що Toyota Land Cruiser 200 більш ніж готовий прийняти будь-який виклик. Пересуваючись по ідеальній дорозі, мулистим водоймам чи пробираючись крізь чагарники, ви швидко оціните солідну конструкцію Land Cruiser 200, яку не лякають труднощі. Впевненість за кермом цього позашляховика підсилюють такі системи безпеки як ABS, пневмопідвіска, повний привод, ESP, ABD та сервокермо. Крім того, особливістю Тойота Ленд Крузер 200, знайденого на automoto.ua, є його індивідуальна комплектація. До оснащення авто входять клімат-контроль, парктронік, підсилювач керма, круїз-контроль, датчики світла та дощу, звичайно ж, шкіряний салон, підігрів і пам’ять сидінь, електросклопідйомники, мультимедіа преміум-класу та ін. Серцем цього автомобіля Тойота є 4,5-літровий дизельний двигун у поєднанні з АКПП.

4. Mercedes-Benz GL 350, 2013 р, пробіг – 117 тис. км., ціна - $ 73,500

Просторий, представницький Mercedes-Benz GL 350 один з найкращих кроссоверів з 3-ма рядами сидінь, який ви можете купити на сьогодні. Бездоганно підходить як для великої сім’ї, так і для успішної ділової людини. Не зважаючи на пробіг, авто, що продається на сайті Автомото не потребує будь-яких додаткових вкладень та обслуговування. Ідеальний стан та хороша комплектація – так характеризує його продавець. До переваг цього Mercedes-Benz GL 350 відносяться датчики тиску шин, великий монітор, навігація, 2 камери кругового огляду, електропривод дверей багажника, режим гірського спуску, ксенон, броньована плівка, підрульові пелюстки. До того ж, у вартість авто входить комплект зимової гуми на оригінальних легкосплавних дисках. Силовий агрегат цього повноприводного позашляховика складається з 3-літрового дизельного двигуна та автоматичної трансмісії.

3. Mercedes-Benz V 250, 2017 р., пробіг – 1 тис. км., ціна - $ 90,948

Mercedes-Benz V 250 має славу найдорожчого мінівену на сьогоднішній день. Зібраний на базі фургону Vito, він пропонує просторий салон, підвищений рівень комфорту та ексклюзивні технології. Всередині, цей мінівен значно відрізняється від будь-якого іншого. Застосування сучасних звукоізоляційних матеріалів робить салон надзвичайно тихим, що дозволяє пасажирам на всіх 7-ми сидіннях вільно спілкуватись між собою. Передні сидіння оснащені електроприводом, функцією підігріву та пам’яті. Процес управління полегшує наявність такого оснащення як мультифункціональне кермо з електроприводом та круїз-контроль з перемінним обмежувачем швидкості. Все це оснащення та багато іншого пропонує стандартно автовиробник. А чи удосконалена базова комплектаціями опціями можна дізнатись, безпосередньо зателефонувавши продавцеві, номер телефону якого вказаний у оголошені.

2. Lexus LX, 2008 р., пробіг – 54 тис. км., $ 99,000

В оголошені зазначено, що у авто був лише один власник, що дозволяє розраховувати на його хороший технічний стан. Звичайно ж на ринку вже є версія Lexus LX з більш сучасним дизайном, та те що ви отримуєте разом з цим автомобілем варте своєї ціни. Серед численного оснащення: інтелектуальний асистент паркування, 4-зонний клімат-контроль, безключовий доступ, камера заднього виду, мультифункціональне кермо, круїз-контроль, датчики тиску в шинах, світла та дощу, ABS, EBD, Park-Tronic та ін. Серед предметів розкоші: салон оббитий шкірою з перфорацією, акустика Mark Levinson, 19 динамиків, люк і т. п.. Силовий агрегат Lexus LX складає 5,7-літровий бензиновий двигун, що у поєднанні з автоматичною коробкою передач споживає чимало палива. Для прикладу, такий же мотор встановлено у версії 2016 року, який згідно тесту Автомото споживає 14,4 л/100 км.

1. Jaguar S-Type, 2004 р., пробіг – 205 тис. км., $ 138,000

Рекорцменом у ціні став Jaguar S-Type. Це авто має багато сильних якостей, що дозволяють йому бути реальною альтернативою багатьом німецьким розкішним авто. Нажаль, доволі застарілий зовнішній вигляд не відноситься до них. Хоч він і притримується традиційного дизайну Jaguar, який виділяє авто з натовпу, очевидно S-Type буде більш привабливим для поціновувачів марки а не для молодих автомобілістів. По-справжньому сильною стороною Jaguar S-Type є надзвичайно високий рівень комфорту під час довготривалих подорожей. Його винятково витончена манера поведінки на дорозі відображається у відмінній якості їзди, та спритному рульовому управлінні. Продавець цього авто не вказав у оголошені додаткової інформації, крім основних параметрів: задній привод, АКПП, бензин. Очевидно, що про решту потрібно дізнаватись по телефону.

Як бачимо всі авто мають різний рік випуску, різний пробіг та навіть тип кузова. А ціна не завжди залежить від року випуску, що особливо яскраво відображено на прикладі Mercedes-Benz V 250 та Jaguar S-Type. Вона залежить від того скільки ви готові заплатити за бренд. Тому вирішуйте самі, чи хочете ви переплачувати за емблему на капоті свого авто.

ТОП 5 найдорожчих авто, що продають у Хмельницькому надав Автомобільний онлайн-ринок Automoto.ua, який агрегує оголошення про продаж авто зі 100 сайтів.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up