Новини компанії: Зручне КАСКО захистить сімейний бюджет

Новини компанії: Зручне КАСКО захистить сімейний бюджет

За статистикою Управління безпеки дорожнього руху, у перші три місяці 2016 року в Україні зареєстровано понад 32 тис ДТП. При цьому основні причини аварій з потерпілими: перевищення безпечної швидкості - 1176 випадків (33,47%), водіння в нетверезому стані - 477 випадків (13,6%), порушення правил маневрування - 411 випадків (11,7%). Найбільш аварійним днем тижня для українських доріг стала п'ятниця (16,4% від усіх ДТП). Пік аварійності спостерігався приблизно о 18 годині, коли відбулося 6,9% аварій. Саме в цей час в ДТП травмувалися більше людей. Така статистика дороги.

Вже давно всім зрозуміло - в дорозі можуть трапитися будь-які ситуації. Не випадково всі водії купують поліс автоцивілки. І хоча ліміти із цього виду страхування підняли в два рази, він не завжди може вберегти бюджет сім'ї, що потрапила в аварію, від великих витрат. У першому кварталі 2016 року Страхове товариство «Іллічівське» здійснило виплат страхового відшкодування по автострахуванню на загальну суму 8,93 млн гривень. Фахівцями компанії врегульовано 643 страхових випадки. З них 165 по КАСКО на суму 3,2 млн грн та 478 з обов'язкового страхування відповідальності власників автотранспорту (ОСАГО) на суму 5,73 млн грн. Це статистка нашої компанії. Сьогодні середній термін виплати за страховим випадком за полісом ОСЦПВ становить близько 65 днів. Однак деякі компанії і після закінчення трьох місяців не виплачують.

При ДТП, авто яке постраждало захищає поліс ОСАЦВ. Потрапивши в аварію, водій відчуває вкрай недружні почуття до винуватця. Це зрозуміло, адже він повинен зачекати виплату страхового відшкодування і не проводити ремонт автомобіля протягом 90 днів або проводити його за рахунок коштів власного бюджету. Погодьтеся - не найвдаліший варіант. На цей випадок СТ «Іллічівське» пропонує нову програму страхування «АutoSмart», яка захистить майнові інтереси наших клієнтів. Згідно з умовами договору страхування, водій, який постраждав заявляє про страхову подія в СТ «Іллічівське» і отримує виплату страхового відшкодування протягом 10 робочих днів з моменту складання страхового акту, розрахунок страхового відшкодування при цьому здійснюється на підставі розрахунків, підготовлених рекомендованою Страховиком СТО або авто товарознавчого дослідження. Вартість такої страховки для власників транспортних засобів з великих міст і передмістя складе 800 грн. Для інших - від 450 до 600 грн. Страховик здійснює виплату страхового відшкодування в межах 100 тис грн. Договір страхування за програмою «АutoSмart» укладається одночасно з оформленням поліса ОСАЦВ в нашій Компанії.

Ситуація з потерпілим ясна, що ж робити винуватому в ДТП? На нього чекають серйозні витрати. І тут на допомогу водіям ми пропонуємо ще одну нову програму страхування - «АutoStart». Витративши від 725 до 2 500 грн (в залежності від обраного розміру страхової суми) - ви отримаєте страховий захист в розмірі від 25 до 100 тис. Грн. Ще одна перевага програми - розрахунок збитку здійснюється без урахування фізичного зносу.

Є обмеження у відношенні автомобілів, які можуть бути прийняті на страхування - це легкові автомобілі, термін експлуатації яких не більше 20 років (включно). Стати клієнтом компанії за такою програмою можуть як водії  що вже застрахувались в нашій компанії так і ті, хто ще не є клієнтом нашої компанії, у яких попередній рік страхування по ОСАГО  був безаварійний.

Варто відзначити, що обидві програми включають в себе дорожній асистанс: евакуацію, технічну допомогу, інформаційно-консультаційну підтримку і організаційні послуги та покликані продемонструвати власникам транспортних засобів якість страхової послуги при страхуванні по КАСКО.

Для отримання детальнішої інформації можете зв’язатися з спеціалістом СТ «Іллічівське»  Мазур Юлією за телефонами 0382-72-66-80, 095-283-32-27, e-mail: [email protected]. Або за адресою: м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 3/1, офіс 308. 

www.illichivska.com.ua
 

Прес служба ПрАТ «СТ« Іллічівське»

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up