На летовищі Хмельницького ганятимуть автолюбителі та професіонали (ОНОВЛЕНО)

На летовищі Хмельницького ганятимуть автолюбителі та професіонали (ОНОВЛЕНО)

У місті відбудуться змагання з автослалому «Race Party 6». На них завітають близько 50 автомобілістів з Хмельницького та всієї України. Переможців визначатимуть глядачі. 

Хмельницький вшосте прийматиме автогонщиків з різних куточків країни. Любителі та професіонали приїдуть, аби позмагатись у швидкісному спринт-слаломі. Для заїзду усі автомобілі розділять на 6 класів по 8 учасників у кожному.

- Змагання з спринт-слалому – це змагання на проходження умовної траси на швидкість. 3 класи будуть для автомобілів загального користування, тобто для тих, які використовуються людьми у повсякденному житті. Різниця між ними буде лише за об’ємами двигуна. Четвертий клас буде для автомобілів з повним приводом. І ще 2 класи будуть для автомобілів, які підготовлені для спортивних змагань. Також поділені будуть за об’ємами, - розповідає «ВСІМ» організатор «Race Party 6» Володимир Огойко.

Під час перегонів хмельничанам покажуть і виставку автомобілів. На ній представлять найкращі автівки Хмельницького та України. Найкращу з них визначать глядачі, які прийдуть на змагання. Між ними проведуть голосування.

Відео дня

- Люди голосуватимуть лише за автомобілі, які їм подобаються. У цьому змаганні не буде жодних класів. Також ми проведемо змагання з потужності авто звуку. Ми заміряємо потужність акустики в автомобілях нашого міста та області, які зареєструються на це змагання. Це буде замірятись спеціальним прибором, - каже Володимир Огойко.

Цього року організатори поставили обмеження кількості учасників, тому очікують близько 50 автомобілістів. За перший день вже зареєструвались 2 учасники зі Львова, 2 – з Івано-Франківська, по 1 – з Тернополя та Вінниці та 6 з Хмельницького.

- На минулих змаганнях ми приймали більше 40 учасників, з них 30 учасників було з інших областей. Більшість з тих автомобілів – це були автомобілі підготовлені до авто змагань. Були присутні чемпіони України з різних кільцевих та ралійних змагань. В цьому році теж їх запросили, - зазначає Володимир Огойко.

ОНОВЛЕНО: Змагання з спринт-слалому мали відбутися 29 травня на злітній смузі хмельницького аеропорту. Однак, за словами організатора змагань Володимира Огойка, їх переносять на червень. Точну дату та час повідомимо пізніше. Слідкуйте за оновленнями на сайті vsim.ua

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up