Новини компанії: Будапештський цирк «Європа» привіз у Хмельницький екзотичних тварин

Новини компанії: Будапештський цирк «Європа» привіз у Хмельницький екзотичних тварин

А ви колись бачили, як поні танцюють вальс, а індійський слон голить чоловіка? У Хмельницькому таке показують. До нас приїхав будапештський цирк «Європа» з захоплюючою програмою. Команда привезла з собою екзотичних тварин, від яких неможливо відвести погляд. 

Черговий виступ «Європи»  подарував глядачам справжнє свято. Команда  продемонструвала відмінну програму з особливою енергетикою.  Унікальна робота, яка включає нестандартні і захоплюючі акробатичні трюки, непосидючий клоун та відмінно підготовлені тварини  розважали глядачів протягом двох годин.

А тепер по порядку. Біля каси хмельничани вишикувалися ще за годину до початку програми. Дітвора з нетерпінням чекала на виступ трьох верблюдів, які поглядали на них з-за сітки. Адміністрація цирку не сховала тварин, а навпаки – вчинила досить розумно. Із головними героями свята можна було познайомитися поза територією цирку. Вольєри розташовані так, що тварин можна побачити з дороги. 

Не так просто пройти повз цих екзотичних тварин, не роззявивши рота. Правда, лякала думка, що верблюд може плюнути. Але наші гості поводилися чемно.   

Цирк знаходиться на вулиці Трудовій. Саме тут, подалі від центральної метушні, тваринам затишно і спокійно. І територія дозволяє розмістити всіх іноземних гостей з їхнім транспортом.  

Циркачів хмельничани зустріли бурхливими оплесками.  Клоун із дуету «Хуба-Буба» потішив зовсім небанальним виступом. Треба хоч раз це побачити, щоб зрозуміти його оригінальність. Він запрошував глядачів на арену і разом з ними творив атмосферу свята.

Як тільки на сцені з’являлися тварини, публіка оживала знову і знову. Дитячі посмішки заполонили залу. Дорослі також оцінили підготовку команди. Важко й уявити, яка довіра і взаєморозуміння мають бути між людиною і твариною. Це титанічна праця!

Без чарів у цирку не буває. Тут і собаки розрізняють кольори, і слон з конем виступають в парі, а лама приборкує верблюда.  

Особливо всіх порадував слон-перукар. Ви таке бачили?  Чоловік сидить у кріслі в очікуванні свого майстра. І тут на сцені з’являється мадемуазель Ізабелла. Вона щедро наносить піну для гоління на обличчя та навіть вмиває із хобота свого «клієнта».  

А далі – один за одним на арену виходять лами, поні, верблюди, зебри, африканські леви,  бегемот…  Не встигаєш перевести подих, як під куполом цирку з’являються повітряні гімнасти, на велетенському велосипеді виїжджають акробати-ексцентрики,  вражає рівновагою еквілібрист…

Картина набуває зовсім іншого характеру, коли покидаєш шатра цирку.  Після першої частини, коли розпочалася «фотосесія» на арені, можна було особисто познайомитися з тваринами. А ми бачили, як поводять себе чотирилапі артисти «не на публіці».

До номеру «Слон і кінь» ретельно готувався Нейм. У стайні, із такими ж чорнявими скакунами, він чекав свого виходу. Працівники цирку розповідають, що коней добре  причепурили. Це щоденна клопітка робота.

У цей спекотний день чи не найкраще почувалася міс Шоколадка. Бегемот має власний басейн. Вона граційно занурилась у воду, не звертаючи увагу на глядачів. Після виступу Шоколадка смакувала хмельницькими морковкою та капустою. Адже усі продукти циркачі купують у місті, в якому виступають. До речі, як зізнався директор цирку Рікардо Токач, на їжу для всіх тварин витрачають 400 доларів щодня.  

За подвійною решіткою відпочивали леви. Вони, з притаманною їм поважністю, поглядають навкруги. Близько до хижаків просто так не підійти. Адміністрація цирку піклується про безпеку всіх відвідувачів. Навіть здалеку можна почути їхнє громове ревіння.

З клоуном фотографувалися усі. Прайсу немає!

Колектив циркачів «Європа» знаходиться  на вулиці Трудовій, 6/1б (нижче авторинку). Завітати до них  можна до 4 липня. Квитки продаються лише в касах цирку.


 

Працюють:
у будні – 18:00 (окрім понеділка і вівторка) 
у вихідні - 15:00, 18:00
Довідки за телефоном – 099 – 675 – 08 – 28
Не пропустіть найцікавіше!!! 

На правах реклами 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up