Хмельницький затопило! І так щоразу... 31.05.2016

  • Драчук Настя

Хмельницький затопило! І так щоразу... 31.05.2016
Кожного разу, коли йде дощ, вулицю біля будинку буквально затоплює. Жителі не можуть нормально дістатись дому.
Мешканці Хмельницкого, які проживають по вулиці Перемоги, скаржаться на ігнорування їх скарг житлово-комунальним господарством. Кожного разу, коли йде дощ, вулицю біля будинку 4/1 буквально затоплює. Жителі не можуть нормально дістатись дому. Суцільна калюжа розливається під кількома під'їздами, обійти її неможливо, через те, що з усіх боків утворюється болото.
Нещодавно працівники ЖКГ замінювали водопровідну трубу і несумлінно виконали свою роботу. Через кілька днів "забетонована" ділянка біля під'їзду розкришилася і тепер там небезпечно ходити. А вся дощова заливається у підвал та просто під будинок, що створює ще більшу небезпеку.
Людям уже ввірвався терпець від такої несправедливості та відчуття безсилля. Міська влада Хмельницького стрімко втрачає свій авторитет у своїх виборців.
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up