Договір про дружбу

  • Андрій Ст
У «кращих» більшовицьких традиціях, їх послідовники проводять свої шабаші, кричать на кожному кроці про порушення прав і свобод в Україні, завдаючи підступного удару у найважчий час для неї. Необхідно розпізнавати таких «борців за права» та не піддаватись на їх провокації, оскільки вони не мають ніяких сентиментів щодо майбутньої долі України.

Договір про дружбу та кордони між СРСР та Німеччиною укладений між Третім Рейхом та Радянським Союзом 28 вересня 1939 року після спільного вторгнення до Польщі. Доповнював укладений раніше пакт Молотова — Ріббентропа від 23 серпня.

Напередодні підписання договору, 22 вересня пройшов спільний парад вермахту і Робітничо-селянської Червоної армії в Бересті (т.зв. «парад переможців»). Відбулося проходження урочистим маршем центральною вулицею міста підрозділів танкових військ обох країн під час офіційної процедури передачі Берестя та Берестейської фортеці радянській стороні.

Подібні паради проходили в Львові та інших окупованих СРСР та Німеччиною містах.

Відео дня

Ряд дослідників характеризують події того часу, як процес окупації і анексії територій інших держав Радянським Союзом, виконаний поступово, в результаті низки військово-дипломатичних та економічних кроків та на фоні розгортання ескалації масштабного військового конфлікту у Європі. Як тоді, так і сьогодні натхненні ідеями масштабних соціальних експериментів, політичні авантюристи цинічно завдають зрадницькі удари ослабленим сусіднім країнам, нехтуючи нормами міжнародного права та моральними принципами.

У «кращих» більшовицьких традиціях, їх послідовники проводять свої шабаші, кричать на кожному кроці про порушення прав і свобод в Україні, завдаючи підступного удару у найважчий час для неї.

Необхідно розпізнавати таких «борців за права» та не піддаватись на їх провокації, оскільки вони не мають ніяких сентиментів щодо майбутньої долі України.

Коментарі (1)
  • Андрій Ст

    !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up